• Susret dve generacije Mladosti na terenu u Lukićevu (Foto)

    FK Mladost 2018 – FK Mladost 2007 2:3 (1:1)   Lukićevo: Sportski centar „Mladost“. Gledalaca: 80. Sudija: Milovan Vuković (Lukićevo). Strelci: Nikolić u 35. i 56. za Mladost 2018, a Rajlić u 20, Milivojev u 68. i Buka u 85. za Mladost 2007.     MLADOST 2018: Vasić, Arsić, Gužvić, Lalović, Mišić, Čokulov, Kulić, Jovanović, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Susret dve generacije Mladosti na terenu u Lukićevu (Foto)

    FK Mladost 2018FK Mladost 2007 2:3 (1:1)

     

    Lukićevo: Sportski centar „Mladost“. Gledalaca: 80. Sudija: Milovan Vuković (Lukićevo). Strelci: Nikolić u 35. i 56. za Mladost 2018, a Rajlić u 20, Milivojev u 68. i Buka u 85. za Mladost 2007.

     

    FK Mladost – FK Mladost
    Goran Radišić i Miljan Milivojev

     

    MLADOST 2018: Vasić, Arsić, Gužvić, Lalović, Mišić, Čokulov, Kulić, Jovanović, Nikolić, Savljević, Subu. Igrali su još Adamović i Đurić. Trener: Radoslav Borovčanin.

     

    MLADOST 2007: Magda, Titin, Kosnić, Mihajlović, Makan, Brklja, Radišić, Maksimović, Milivojev, Ninić, Rajlić. Igrali su još: Matić, Matajić, Savić i Buka. Treneri: Savo Bošković i Radenko Ivanović.

     

    FK Mladost – FK Mladost
    Jovan Čokulov i Savo Mihajlović

     

    Fudbaleri Mladosti iz Lukićeva su sezonu završili utakmicom protiv ekipe sastavljenih od igrača koji su 2007. nastupli za ovaj klub. Ovo je drugi put da se organizuje utakmica generacija, a i sada su kao i jesenas uspešniji bili „veterani“ među kojima je više od polovine još uvek aktivnih igrača.

     

    FK Mladost – FK Mladost
    Đorđe Nikolić, Petar Rajlić i Milovan Vuković

     

    Inicijativu za utakmicu dve generacije Mladosti je pokrenuo Savo Mihajlović, poznati zrenjaninski advokat, a koji je pet sezona nastupao za Lukićevljane i sa ovom ekipom ostvario plasman u vojvođansku ligu 2007. godine.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport