• Stvarno najbolji: Vaterpolisti Proletera sezonu završili bez ijednog poraza

    Vaterpolisti Proletera iz Zrenjanina zasluženo su postali novi članovi Super lige Srbije. Da su najbolji pokazuje i podatak da su ovu takmičarsku sezonu u Prvoj A ligi završili bez ijednog poraza!   PROČITAJTE JOŠ: Džudisti Proletera i prošlog vikenda imali veoma dobre nastupe   Sjajni Zrenjaninci su odigrali 14 utakmica, ubeležili isto toliko pobeda i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stvarno najbolji: Vaterpolisti Proletera sezonu završili bez ijednog poraza

    Vaterpolisti Proletera iz Zrenjanina zasluženo su postali novi članovi Super lige Srbije. Da su najbolji pokazuje i podatak da su ovu takmičarsku sezonu u Prvoj A ligi završili bez ijednog poraza!

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudisti Proletera i prošlog vikenda imali veoma dobre nastupe

     

    Sjajni Zrenjaninci su odigrali 14 utakmica, ubeležili isto toliko pobeda i osvojili maksimalna 42 boda. To je za devet bodova više od drugoplasiranog Valisa iz Valjeva.

     

    Dominaciju su krunisali prošlog vikenda, pobedom nad ekipom Beograda na gostujućem terenu. Meč je odigran u okviru poslednjeg, 14. kola Prve A lige, a Valis je izgubio rezultatom 11:16 (2:4, 3:4, 4:4, 2:4).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U redovima Proletera najbolji je bio Luka Bosić, sa četiri postignuta gola. Po tri gola postigli su Marić i Cvetković, a dva puta su mrežu domaćina zatresli Ćatović i Matija Bosić. Po jedan gol za Zrenjanince postigli su Stojčić i Naćuk.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport