• STONI TENIS: Zrenjaninci dominirali na prestižnom turniru TOP 12

    Još jedna sjajna vest dolazi nam sa stonoteniskih takmičenja, na kraju 2019. godine, veoma uspešne po zrenjaninske klubove Banat i Stenes.   Članovi stonoteniskih klubova Banat i Stenes krunisali su godinu na isteku potpunom dominacijom, na prestižnom turniru TOP 12.     Dimitrije Levajac, stonoteniser Banata, popeo se na najviše mesto pobedničkog postolja, osvojivši ovaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STONI TENIS: Zrenjaninci dominirali na prestižnom turniru TOP 12

    Još jedna sjajna vest dolazi nam sa stonoteniskih takmičenja, na kraju 2019. godine, veoma uspešne po zrenjaninske klubove Banat i Stenes.

     

    Članovi stonoteniskih klubova Banat i Stenes krunisali su godinu na isteku potpunom dominacijom, na prestižnom turniru TOP 12.

     

    Marko Popović

     

    Dimitrije Levajac, stonoteniser Banata, popeo se na najviše mesto pobedničkog postolja, osvojivši ovaj pozivni turnir, koji je, u organizaciji Stonoteniskog saveza Srbije i STK Spartak, proteklog vikenda održan u Subotici.

     

    Dimitrije je, u finalu, bio bolji od Zrenjaninca, Marka Popovića, člana STK Stenes. Marko je zauzeo drugo mesto i osvojio srebrnu medalju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin