• STK Banat se plasirao u finale, sledi borba za odbranu titule!

    STK Spartak (Subotica) – STK Banat 1:4   STK Radnički (Novi Sad) – STK Stenes 4:2   Stonoteniseri Banata su se u sredu, 22. maja, pobedom u Subotici nad Spartakom i u drugom meču polufinalne serije plej ofa, plasirali u finale i borbu za odbranu titule. Iako je domaća ekipa nakon prvog duela u meču […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STK Banat se plasirao u finale, sledi borba za odbranu titule!

    STK Spartak (Subotica) – STK Banat 1:4

     

    STK Radnički (Novi Sad) – STK Stenes 4:2

     

    Stonoteniseri Banata su se u sredu, 22. maja, pobedom u Subotici nad Spartakom i u drugom meču polufinalne serije plej ofa, plasirali u finale i borbu za odbranu titule. Iako je domaća ekipa nakon prvog duela u meču povela sa 1:0, Zrenjaninci su u naredna četiri duela ostvarili sigurne pobede. Tako su i drugi meč dobili identičnim rezultatom, kao i u ponedeljak, u Kristalnoj dvorani.

     

    Pročitajte još: Najmlađi atletičari Proletera vratili se sa pregršt osvojenih medalja

     

    S druge strane, igrači Stenesa propustili su istorijsku šansu da ljubitelji stonog tenisa iz grada na obali Begeja uživaju u zrenjaninskom finalu. Naime, nakon poraza u prvom meču, koji je odigran u ponedeljak u Zrenjaninu, igrači Stenesa su poraženi od Radničkog i u revanš meču. Meč je odigran u Novom Sadu, u sredu, 22. maja, ovog puta rezultatom 4:2.

     

    Sada je sve jasno. U borbi za titulu šampiona države boriće se Banat i Radnički iz Novog Sada.

     

    Prvi meč zakazan je za ponedeljak, 27. maj, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. Revanš će biti odigran dva dana kasnije u novosadskom Spensu. Eventualna majstorica zakazana je za petak, 31. maj, ponovo u Zrenjaninu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport