• STIŽE JOŠ JEDNO OLIMPIJSKO ZLATO

    ZRENJANIN – Strelac Laslo Šuranji doneo je Srbiji četvrtu medalju na Paraolimpijskim igrama u Riju i to ne bilo koju – nego zlatnu! U kategoriji malokalibarska puška 50 metara trostav Laslo je osim zlatne olimpijske medalje postavio i novi paraolimpijski rekord. Laslo Šuranji naš je komšija, Novobečejac, a član je zrenjaninskog kluba “Olimp” . Portal […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STIŽE JOŠ JEDNO OLIMPIJSKO ZLATO

    ZRENJANIN – Strelac Laslo Šuranji doneo je Srbiji četvrtu medalju na Paraolimpijskim igrama u Riju i to ne bilo koju – nego zlatnu! U kategoriji malokalibarska puška 50 metara trostav Laslo je osim zlatne olimpijske medalje postavio i novi paraolimpijski rekord.

    paraolimpijci

    Laslo Šuranji naš je komšija, Novobečejac, a član je zrenjaninskog kluba “Olimp” .

    Portal zrenjaninski.com razgovarao je jutros sa Laslovim roditeljima, Evom i Ignacom.

    Gužva je već od ranog jutra u domu Šuranjijevih, komšije, rodbina, Laslovi drugovi, svi bi da čestitaju ponosnim roditeljima.Otac Ignac pratilac je svog sina poslednjih 15 godina. Vozi ga na treninge, pomaže kad god je to potrebno. U Rio nije mogao ali se sa sinom čuje svakog dana. I juče, posle osvajanja olimpijske titule:

    Rekao mi je, biće još, priča Ignac za portal zrenjaninski.com. – Presrećan je a i mi sa njim. Vredno je trenirao a mi smo kao roditelji bili tu da to pratimo i pomognemo, iako Laslo ne voli da mu se mnogo pomaže, jako drži do samostalnosti.U kući smo napravili malu streljanu za vazdušnu pušku, a za malokalibarsku na treninge idemo u Novi Sad. Šta da vam kažem kad stignete dotle dokle je Laslo stigao, vidite da se isplatio svaki napor i svaka muka, priča Ignac.

    Majka Eva jedva dolazi do reči od sreće.

    – Presrećni smo. Naš sin je jako dobar mlad čovek i to nam je najvažnije. A evo sve nas usrećio je i olimpijskim zlatom. Šta da vam kažem, jedva čekamo da se vrati i da ga izljubimo, kaže Eva Šuranji.

    Laslo Šuranji takmičiće se u još jednoj disciplini, a na strelište izlazi sutra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport