• Stigli borci iz raznih krajeva sveta, najavljuju vrhunsku MMA priredbu (Foto)

    Sedam vrhunskih borbi očekuje nas u subotu, 19. oktobra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 24. po redu MMA turnira Serbian Battle Championship!   Borci iz raznih krajeva sveta stigli su u Zrenjanin i danas su se predstavili na zvaničnom merenju i konferenciji za novinare.   Kako je najavljeno, prva borba biće u kategoriji do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stigli borci iz raznih krajeva sveta, najavljuju vrhunsku MMA priredbu (Foto)

    Sedam vrhunskih borbi očekuje nas u subotu, 19. oktobra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u okviru 24. po redu MMA turnira Serbian Battle Championship!

     

    Borci iz raznih krajeva sveta stigli su u Zrenjanin i danas su se predstavili na zvaničnom merenju i konferenciji za novinare.

     

    Kako je najavljeno, prva borba biće u kategoriji do 84kg, a u heksagon će ući čečenski borac Tarhan „The Hulk“ Ibragimov i Hrvat Zoran „Traktor“ Đođ.

     

    – Zahvaljujem se na prilici da nastupim na SBC turniru. Očekujem pobedu pred zrenjaninskom publikom – poručio je Ibragimov.

     

    Zoran Đođ je napomenuo da je pre desetak dana zadobio povredu ruke, ali nije hteo da odloži borbu. Biće zanimljivo videti kako će se snaći sutra uveče u Kristalnoj dvorani.

     

     

    Serbian Battle Championship dovodi sjajne borce

     

    Druga borba je u kategoriji do 70kg, a nastupiće Oleg Manzhuev iz Rusije i Stefan Smiljanić iz Srbije. U trećoj borbi, do 61kg, udarce će razmeniti Robert Mecanovci i Danijel Špoljarić, obojica iz Srbije.

     

    Mladi borci Enis Mučaj iz Hrvatske i Veljko Vulović iz Beograda boriće se u kategoriji do 77kg, a Maksim Kolosov iz Rusije i Ivan Lukšić iz Hrvatske nastupiće u petoj borbi, u kategoriji do 93kg.

     

    Šesta borba je u kategoriji do 73kg i snage će odmeriti Milan Ćulibrk iz Bača i Tomislav Milić iz Žitišta.

     

     

    A borba večeri biće između Nasera Kalantarija iz Irana i Vladislava Kancheva iz Bugarske. Kanchev je prvi izazivač za upražnjeni SBC pojas u velter kategoriji. Na drugoj strani će se naći gost iz Irana koji je do sada imao četiri profesionalna nastupa i iz svih je izašao kao pobednik.

     

    – Drago mi je što sam u Zrenjaninu, grad je izuzetno lep. Očekujte od mene odličan meč. Spreman sam za najvažniju borbu u karijeri – poručio je Kanchev.

     

    Pročitajte još: Ovog vikenda očekuje nas baš zanimljiv sportski program u gradu!

     

    Kalantari je kazao da je više od godinu dana pokušavao da dođe u Srbiju, kako bi se probio na evropskoj MMA sceni. On je dodao da je oduševljen Srbijom, naročito Beogradom.

     

     

    Očekuje nas sjajna atmosfera

     

    Organizatori Serbian Battle Championship turnira podsetili su da je ovo prvi put da se MMA spektakl održava u Zrenjaninu.

     

    „Na dosadašnjim turnirima imali smo veliki broj gledalaca i sjajnu atmosferu. Očekujemo da će tako biti i u Zrenjaninu, jer je SBC u rangu velikih svetskih MMA priredbi“, naveli su organizatori.

     

    MMA turnir Serbain Battle Championship biće održan u subotu, 19. oktobra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, s početkom u 20 časova. Cena ulaznice je 500 dinara i moći će da se kupi i neposredno pred sam događaj.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport