• Stefan Popov (Jedinstvo): I bod protiv jake ekipe kao što je Sloboda je veliki

    Fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva odigrali su juče nerešeno protiv Slobode na gostovanju u Novim Kozarcima. Iako je bilo izglednih šansi na obe strane, utakmica odigrana u okviru 14. kola Vojvođanske lige „Istok“ završena je bez golova.   – Podela bodova je najrealniji rezultat. Bilo je šansi na obe strane, pogotovo pred kraj prvog poluvremena. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stefan Popov (Jedinstvo): I bod protiv jake ekipe kao što je Sloboda je veliki

    Fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva odigrali su juče nerešeno protiv Slobode na gostovanju u Novim Kozarcima. Iako je bilo izglednih šansi na obe strane, utakmica odigrana u okviru 14. kola Vojvođanske lige „Istok“ završena je bez golova.

     

    – Podela bodova je najrealniji rezultat. Bilo je šansi na obe strane, pogotovo pred kraj prvog poluvremena. Međutim, ni mi ni oni ih nismo iskoristili. Igrač protivničke ekipe Vokić je u 35. minutu dobio crveni karton, tako da smo jedno vreme bili sa igračem više na terenu. Međutim, i mi smo u nastavku susreta dobili crveni karton, isključen je Jovan Mijatović – kaže za portal zrenjaninski.com fudbaler Jedinstva Stefan Popov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Đaci OŠ „Braća Stefanović“ iz Neuzine plasirali se na državno prvenstvo u streljaštvu

     

    Popov ističe da je subotnji duel bila jedna prava derbi utakmica, sa mnogo šansi na obe strane.

     

    – Svakako smo zadovoljni bodom osvojenim na jednoj ovakvoj utakmici. Reč je o jakoj ekipi, koja se nalazi iznad nas na tabeli – navodi Stefan Popov, koji je u dosadašnjem delu prvenstva postigao tri gola i ubeležio dve asistencije.

     

    stefan popov

     

    Jedinstvo trenutno na trećem mestu

     

    U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, koje je na programu sledećeg vikenda, u Banatsko Karađorđevo dolazi Jedinstvo Stević iz Kačareva.

     

    – Okrećemo se toj utakmici. Pokušaćemo da kod kuće, pred našim navijačima, osvojimo sva tri boda uoči pauze – ističe Popov.

     

    Posle 14. odigranih kola, Jedinstvo se nalazi na trećem mestu, ispod prvoplasirane OFK Kikinde i drugoplasirane Slobode iz Novih Kozaraca. Karađorđevčani zaostaju četiri boda za Kikinđanima.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – I dalje je sve u igri. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva, a u nastavku sezone nam u goste dolazi dosta ekipa s vrha tabele. Ambicije su nam svakako velike i težimo ulasku u Srpsku ligu – zaključuje Stefan Popov.

     

    stefan popov

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport