• Srpski rukometaši se družili sa učenicima OŠ „Žarko Zrenjanin“

    Predstavnici rukometne reprezentacije Srbije, zajedno sa pomoćnikom gradonačelnika Simom Salapurom i predstavnicima Sportskog saveza grada Zrenjanina, posetili su danas Osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“ i tom prilikom donirali lopte za rukomet.   Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara zahvalio se učenicima na toploj dobrodošlici koju su priredili našim reprezentativcima, koji u sredu, 24. oktobra, s početkom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srpski rukometaši se družili sa učenicima OŠ „Žarko Zrenjanin“

    Predstavnici rukometne reprezentacije Srbije, zajedno sa pomoćnikom gradonačelnika Simom Salapurom i predstavnicima Sportskog saveza grada Zrenjanina, posetili su danas Osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“ i tom prilikom donirali lopte za rukomet.

     

    Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara zahvalio se učenicima na toploj dobrodošlici koju su priredili našim reprezentativcima, koji u sredu, 24. oktobra, s početkom u 18 časova, u Kristalnoj dvorani, dočekuju reprezentaciju Belgije, u okviru kvalifikacija za evropsko prvenstvo 2020. godine.

     

    – Osećaj je fantastičan i dugo nisam imao ovakvu tremu. Vidi se da deca vole sport i cene ono što radimo. Mi se spremamo za utakmicu, večeras su završne pripreme, očekujemo punu halu i nema sumnje da ćemo pobediti – poručio je Cupara prilikom posete ovoj zrenjaninskoj školi.

     

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura je podsetio da je više puta isticao da lokalna samouprava ima dobru saradnju sa nacionalnim granskim savezima.

     

    – Takva saradnja rezultirala je i odigravanjem prve utakmice u okviru kvalifikacija za evropsko prvenstvo 2020. godine. Ovo je veoma značajna utakmica za našu reprezentaciju i zato bi trebalo svi da im sutra pružimo podršku sa tribina – kazao je Salašura, dodajući da je OŠ „Žarko Zrenjanin“ rukometna baza u našem gradu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport