• Srećno, Bogdane! Drašković brani boje Srbije na Evropskom prvenstvu

    Zrenjaninac Bogdan Drašković, član Kluba borilačkih sportova Internacional, predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu u kik-boksu. Prvenstvo će biti održano od 11. do 20. novembra u turskom gradu Antaliji.   Drašković je jedan od članova seniorske kik-boks reprezentacije Srbije, koja će braniti boje naše zemlje na šampionatu Starog kontinenta.   PROČITAJTE JOŠ: Proleter osvojio „Kup Zrenjanin“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srećno, Bogdane! Drašković brani boje Srbije na Evropskom prvenstvu

    Zrenjaninac Bogdan Drašković, član Kluba borilačkih sportova Internacional, predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu u kik-boksu. Prvenstvo će biti održano od 11. do 20. novembra u turskom gradu Antaliji.

     

    Drašković je jedan od članova seniorske kik-boks reprezentacije Srbije, koja će braniti boje naše zemlje na šampionatu Starog kontinenta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter osvojio „Kup Zrenjanin“, Lara Lilić najbolja plivačica!

     

    Na spisku selektora Srđana Radulovića se nalazi 29 takmičara i takmičarki. Mladi Bogdan Drašković će nastupiti u disciplini ful kontakt, u kategoriji do 63,5 kilograma.

     

    Kik-boks savez Srbije je saopštio da su naši reprezentativci uspešno odradili pripreme u Sportskom centru „Karataš“ i da u petak putuju u Tursku.

     

    – Svi reprezentativci su maksimalno spremni i motivisani za osvajanje najsjajnijih odličja. Imali smo odlične uslove i treninge u Karatašu, pa očekujem da ponovimo rezultat juniora sa svetskog prvenstva, na kojem su naši kik-bokseri osvojili čak 14 zlatnih medalja i tako Srbiji obezbedili prvo mesto – istakao je selektor Srđan Radulović.

     

    Prvenstvo u Turskoj je važno i zbog toga što je ono kvalifikaciono takmičenje za učešće na dva važna događaja sledeće godine – Svetske borilačke igre u Rijadu i Evropske igre u Krakovu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pretendenti za kvalifikacije za učešće na Evropskim igrama u disciplini ful kontakt su Aleksandar Konovalov, u kategoriji -75kg, Bogdan Drašković -63,5kg, Jasmina Nadj -52kg i Aleksandra Krstić -70kg.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport