• Srđan Marić kao član reprezentacije nastupio na šampionatu u Varšavi

    Od 9. do 11. novembra u Varšavi (Poljska) održan je Evropski kup kumite timova u tradicionalnom karateu. Fudokan savez Srbije nastupao je na ovom šampionatu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na ovom šampionatu nastupalo je oko 200 takmičara iz Srbije, Italije, Slovačke i Poljske.   Reprezentacija Srbije postigla je odličan uspeh u vrlo jakoj konkurenciji: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srđan Marić kao član reprezentacije nastupio na šampionatu u Varšavi

    Od 9. do 11. novembra u Varšavi (Poljska) održan je Evropski kup kumite timova u tradicionalnom karateu. Fudokan savez Srbije nastupao je na ovom šampionatu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na ovom šampionatu nastupalo je oko 200 takmičara iz Srbije, Italije, Slovačke i Poljske.

     

    Reprezentacija Srbije postigla je odličan uspeh u vrlo jakoj konkurenciji: ženski seniorski kumite tim Srbije osvojio je zlatnu medalju i pehar, dok je muški seniorski tim osvojio bronzanu medalju i pehar.

     

    Ženski kumite tim nastupao je u sastavu: Jelena Stanojević (KK Unsu – Leskovac), Marija Stojković (S.U.K.S Kakuto – Kraljevo) i Ana Rančić (KK Reikon – Kraljevo).

     

    Muški kumite tim nastupao je u sastavu: Milan Pavlović (KK Crvena zvezda – Beograd), Nenad Đuričić (KK Kaišin – Šabac) i Srđan Marić (KK Banatski cvet – Zrenjanin).

     

    Zvanični predvodnici srpske karate ekspedicije bili su: Aleksandar Simić, izvršni sekretar WFF, i Igor Gajić, predsednik sudijske komisije FSS.

     

    Fudokan savez Srbije

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport