• Srđan Blagojević pobednik Otvorenog onlajn radničkog prvenstva Srbije

    Srđan Blagojević iz Lukićeva, član Šahovskog kluba Rusanda iz Melenaca, ostvario je zapažen rezultat na Otvorenom onlajn radničkom prvenstvu Srbije. Prvenstvo je odigrano na šahovskoj platformi Lichess, pod pokroviteljstvom Šah kluba Alisa Marić iz Niša.   Blagojević je na ovom takmičenju ostvario pet pobeda i dva remija, i sa još dvojicom igrača je podelio prvo mesto. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srđan Blagojević pobednik Otvorenog onlajn radničkog prvenstva Srbije

    Srđan Blagojević iz Lukićeva, član Šahovskog kluba Rusanda iz Melenaca, ostvario je zapažen rezultat na Otvorenom onlajn radničkom prvenstvu Srbije. Prvenstvo je odigrano na šahovskoj platformi Lichess, pod pokroviteljstvom Šah kluba Alisa Marić iz Niša.

     

    Blagojević je na ovom takmičenju ostvario pet pobeda i dva remija, i sa još dvojicom igrača je podelio prvo mesto. Međutim, po dodatnim kriterijumima je proglašen za pobednika Radničkog prvenstva Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Klečanke savladale Partizan i upisale nova dva boda (Foto)

     

    Srđan Blagojević je, inače, majstorski kandidat sa rejtingom FIDE 2192 poena.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport