• Srbija pobedila Nemačku prvog dana vaterpolo turnira za žene (Foto)

    U sklopu priprema za nastupajuće Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u susednoj Mađarskoj, grad Zrenjanin je ovih dana domaćin vaterpolo turnira za žene. Pored domaćina Srbije, na turniru učestvuju i Nemačka, Slovačka i Izrael.   Subota, 4. januar, bio je dan kada su odigrane utakmice prvog kola.   Premijernu utakmicu turnira igrale su Slovakinje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Srbija pobedila Nemačku prvog dana vaterpolo turnira za žene (Foto)

    U sklopu priprema za nastupajuće Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u susednoj Mađarskoj, grad Zrenjanin je ovih dana domaćin vaterpolo turnira za žene. Pored domaćina Srbije, na turniru učestvuju i Nemačka, Slovačka i Izrael.

     

    Subota, 4. januar, bio je dan kada su odigrane utakmice prvog kola.

     

    Premijernu utakmicu turnira igrale su Slovakinje i Izraelke. Reprezentacija Izraela je startovala pobedom, slavivši rezultatom 10:9.

     

     

    U drugom meču dana, Srbija je pobedila Nemačku sa 13:11. Srpkinje su u prve dve deonice u potpunosti kontrolisale meč, te u jednom trenutku imale čitavih pet golova prednosti na svom kontu (semafor 9:4).

     

    Pročitajte još: Srbija na turniru odmerava snage sa Slovačkom, Nemačkom i Izraelom

     

    Treća četvrtina je pripala gošćama iz Nemačke i unela je neizvesnost u meč. Ali, sigurnom igrom u poslednjih osam minuta susreta, reprezentacija Srbije je uspela da izbori pobedu za siguran start na turniru.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport