Sport Vesti Zrenjanin

SPORTSKO LICE GODINE: Zrenjaninski uručio pehare Lenki i Ognjenu

sportsko lice godine

U danima godine koja je na izmaku uglavnom se sumiraju postignuti rezultati. Sportska redakcija portala zrenjaninski.com je godinu za nama ocenila kao više nego uspešnu.

 

Blizu 700 vesti u sportskim rubrikama, reportaže sa gotovo svih velikih događaja u našem gradu, praćenje rezultata najpopularnijih sportskih kolektiva, kako u ekipnoj tako i u pojedinačnoj konkurenciji, odlične fotografije sa sportskih borilišta koje su verodostojno ispratile svaku vest, svrstalo je naš informativni portal na lidersko mesto sportskog novinarstva u Zrenjaninu.

 

S obzirom na to da smo postali sinonim za informisanje o sportskim dešavanjima u gradu i okolini, a da naše sportske stranice na dnevnom nivou poseti od nekoliko stotina do nekoliko hiljada čitalaca, redakcija portala zrenjaninski.com je odlučila da od ove godine uvede jednu novinu. Od 2019. proglašavaćemo SPORTSKO LICE GODINE našeg portala.

 

Princip za osvajanje ove, nadamo se u budućnosti prestižne nagrade, veoma je jednostavan. A to je da nagradu dobija osoba čije se ime najviše puta u toku godine pojavljivalo u našoj sportskoj rubrici. Naravno, u pozitivnom kontekstu, kao osvajač medalja, pehara i nagrada.

 

sportsko lice godine

 

Titula “Sportsko lice godine” biće dodeljivana i narednih godina

 

Stoga smo pregledali sve sportske vesti iz 2019. godine. I došli smo do podatka da su imena Lenke Stojanov u ženskoj i Ognjena Vukobrata u muškoj konkurenciji bila zastupljena po više od dvadeset puta na našim stranicama.

 

Zbog toga, više nego zasluženo, ovo dvoje mladih džudista ponelo je laskavu titulu SPORTSKO LICE 2019. GODINE portala zrenjaninski.com

 

Nagrade u vidu prelepih pehara Lenki i Ognjenu je ispred našeg portala uručio Zoran Bogaroški, novinar i fotoreporter. Bogaroški im je poželeo da u budućnosti ostvaruju još bolje sportske rezultate, kako bi se grad Zrenjanin u narednim godinama i decenijama još više ponosio njima.

 

Nadamo se da će nagrada SPORTSKO LICE GODINE biti još veći podstrek i svim ostalim zrenjaninskim sportskim klubovima da uspostave i unaprede saradnju sa našim portalom i da nas još redovnije izveštavaju o takmičenjima u kojima učestvuju njihovi članovi. A nama ostaje da nastavimo sa objektivnim i blagovremenim izveštavanjem sa svih sportskih borilišta i u narednim godinama.

 

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Naravno da treba kazniti Nenada Canka, zbog dugogodisnje destabilizacije drzave u kojoj smo, samo on I ljigasi da pokazu licna dokumenta da potvrde drzavnost, dalje zna se

sinovoz
FAM