Sport

SPORTSKI SAVEZ PRIREDIO PROGRAM ZA UČENIKE

Predstavljanje boksa u školi "9. maj"

ZRENJANIN – U okviru programskih aktivnosti, Sportski savez grada Zrenjanina nastavio je akciju “Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima”. U maju je karavan posetio Ečku i Botoš.

 

sportski savez 9 maj škola
Predstavljanje boksa u školi “9. maj”

 

Oko 420 učenika osnovnih škola “Dr Aleksandar Sabovljev” iz Ečke i “1. oktobar” iz Botoša je tokom posete Sportskog saveza bilo uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su sprovodili volonteri Crvenog krsta, poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina, zajedno sa Sportskim savezom.

 

U okviru karavana, uručene su i nagrade sportskim radnicima entuzijastima: u Ečki Solomon Forotičan, a u Botošu Milošu Gaborovu.

 

Pored sportsko – edukativnog karavana, nastavljena je i realizacija programskih aktivnosti za učenike osnovne i srednje škole “9. maj”.

 

Ovaj put je održana promocija boksa, koju je održao Boks klub “Petrovgrad”, na čelu sa trenerom Stevanom Čizmićem, dok se sa učenicima družio i Milan Piperski, proslavljeni bokser i višestruki sveslovenski šampion u VBC verziji.

Podeli članak
sinovoz
FAM