• SPORTSKI SAVEZ PRIREDIO PROGRAM ZA UČENIKE

    ZRENJANIN – U okviru programskih aktivnosti, Sportski savez grada Zrenjanina nastavio je akciju „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“. U maju je karavan posetio Ečku i Botoš.     Oko 420 učenika osnovnih škola „Dr Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke i „1. oktobar“ iz Botoša je tokom posete Sportskog saveza bilo uključeno u različite aktivnosti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPORTSKI SAVEZ PRIREDIO PROGRAM ZA UČENIKE

    ZRENJANIN – U okviru programskih aktivnosti, Sportski savez grada Zrenjanina nastavio je akciju „Sportsko – edukativni karavan po naseljenim mestima“. U maju je karavan posetio Ečku i Botoš.

     

    sportski savez 9 maj škola
    Predstavljanje boksa u školi „9. maj“

     

    Oko 420 učenika osnovnih škola „Dr Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke i „1. oktobar“ iz Botoša je tokom posete Sportskog saveza bilo uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su sprovodili volonteri Crvenog krsta, poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport grada Zrenjanina, zajedno sa Sportskim savezom.

     

    U okviru karavana, uručene su i nagrade sportskim radnicima entuzijastima: u Ečki Solomon Forotičan, a u Botošu Milošu Gaborovu.

     

    Pored sportsko – edukativnog karavana, nastavljena je i realizacija programskih aktivnosti za učenike osnovne i srednje škole „9. maj“.

     

    Ovaj put je održana promocija boksa, koju je održao Boks klub „Petrovgrad“, na čelu sa trenerom Stevanom Čizmićem, dok se sa učenicima družio i Milan Piperski, proslavljeni bokser i višestruki sveslovenski šampion u VBC verziji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport