• Sportski savez grada Zrenjanina uskoro bira novo rukovodstvo

    Sportski savez grada Zrenjanina će na redovnoj izbornoj sednici Skupštine, zakazanoj za 26. jul, birati novo rukovodstvo. Skupština će biti održana u Kulturnom centru Zrenjanina.   Na dnevnom redu će se, između ostalog, naći izbor predsednika Sportskog saveza grada Zrenjanina, kao i članova Upravnog i Nadzornog odbora.   PROČITAJTE JOŠ: Dušan i Božidar briljirali u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportski savez grada Zrenjanina uskoro bira novo rukovodstvo

    Sportski savez grada Zrenjanina će na redovnoj izbornoj sednici Skupštine, zakazanoj za 26. jul, birati novo rukovodstvo. Skupština će biti održana u Kulturnom centru Zrenjanina.

     

    Na dnevnom redu će se, između ostalog, naći izbor predsednika Sportskog saveza grada Zrenjanina, kao i članova Upravnog i Nadzornog odbora.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dušan i Božidar briljirali u velikom finalu “Sportskih igara mladih”

     

    Redovne članice Sportskog saveza razmatraće i izveštaj o radu za 2020. kao i plan rada za ovu godinu.

     

    Kako saznajemo, kandidat za predsednika Sportskog saveza grada Zrenjanina i u novom mandatu je Rajko Petrović. On je i do sada bio na čelu pomenutog saveza. Petrović je već podneo predlog programa rada za period od 2021. do 2025. godine.

     

    – Sportski savez, kao krovna organizacija sporta u našem gradu, u narednom četvorogodišnjem periodu mora da obezbedi jasnu stratešku održivost za unapređenje sporta. Time treba značajnije da doprinese u stvaranju još boljeg i kvalitetnijeg sistema sporta u Zrenjaninu – naveo je Petrović u predloženom programu rada.

     

    Kako je istakao, cilj je da do 2025. godine 70 odsto dece školskog uzrasta učestvuje u organizovanom sportu najmanje tri sata nedeljno. Takođe, trebalo bi i više omladine uključiti u sport i rekreaciju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Cilj nam je i da više građana Zrenjanina bude uključeno u fizičko vežbanje u sportskim klubovima ili organizacijama koje se bave rekreativnim vežbanjem. Bitno je i povećanje vrhunskih sportskih rezultata na velikim međunarodnim takmičenjima sportista iz našeg grada – naglasio je Rajko Petrović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport