• Sportski savez Grada Zrenjanina na Međunarodnom sajmu sporta

    U toku je trodnevni Međunarodni sajam sporta, sedmi po redu, koji se održava u Hali 1 Beogradskoj sajma, a među učesnicima je i Sportski savez Grada Zrenjanina, sa partnerima.   Sajam je juče svečano otvoren uz prigodne govore ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i proslavljenog srpskog fudbalera Dejana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportski savez Grada Zrenjanina na Međunarodnom sajmu sporta

    U toku je trodnevni Međunarodni sajam sporta, sedmi po redu, koji se održava u Hali 1 Beogradskoj sajma, a među učesnicima je i Sportski savez Grada Zrenjanina, sa partnerima.

     

    Sajam je juče svečano otvoren uz prigodne govore ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića. Zajednička ocena je da je 2018. rekordna po broju medalja koje su srpski sportisti osvojili u olimpijskim i paraolimpijskim disciplinama, i da je srpski sport na dobrom putu omasovljenja i odličnih rezultata, zahvaljujući, pored ostalog, i značajnoj podršci državnih i sportskih institucija.

     

    – Sportski savez Zrenjanina treću godinu za redom učestvuje na sajmu sporta u Beogradu, a ove godine sa nama se predstavljaju i zrenjaninska Javna ustanova „Sportski objekti“, Savez za školski sport Grada Zrenjanina, a kao naši gosti i Turistička organizacija Grada Zrenjanina i zrenjaninski Crveni krst. Sport je ono po čemu je Zrenjanin uvek bio prepoznatljiv, a mi smo ovde da opravdamo epitet najvećeg i najboljeg Sportskog saveza u Srbiji. Došli smo sa znatno brojnijom ekipom promotera nego lani, i verujem da ćemo dostojno predstaviti zrenjaninski sport i uspehe naših klubova i sportista – kaže za portal zrenjaninski.com Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    Prvog sajamskog dana zrenjaninski štand obišli su i pomoćnik grdonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev, proslavljena plivačica Miroslava Najdanovski, sada u Olimpijskom komitetu Srbije, i mnogi drugi…

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport