• Sportski dan u Mihajlovu: Najmlađi bili vatreni borci na terenu (Foto)

    U sklopu obeležavanja slave sela i manifestacije „Miholjski susreti sela“, u Mihajlovu je poseban program organizovan za najmlađe. Održan je sportski dan i turnir u fudbalu za decu.   U „Igrama bez granica“ učestvovali su mališani iz Torde, Srpskog Itebeja, Zrenjanina i Mužlje. Takmičili su se u trci u džakovima, nosili jaja u kašici, vukli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportski dan u Mihajlovu: Najmlađi bili vatreni borci na terenu (Foto)

    U sklopu obeležavanja slave sela i manifestacije „Miholjski susreti sela“, u Mihajlovu je poseban program organizovan za najmlađe. Održan je sportski dan i turnir u fudbalu za decu.

     

    U „Igrama bez granica“ učestvovali su mališani iz Torde, Srpskog Itebeja, Zrenjanina i Mužlje. Takmičili su se u trci u džakovima, nosili jaja u kašici, vukli su konopac i beskrajno se zabavljali. Za to vreme mame su pravile hot dogove da ih počaste kad se igre završe.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srđan Marić sada i zvanično član Karate kluba Crvena zvezda

     

    Moto „Igara bez granica“ bio je pravi olimpijski i zaista je bilo važno učestvovati a manje važno pobediti.

     

     

    Istovremeno su snage na terenu odmerili najmlađi fudbaleri ekipa MSK Mihajlovo, 1. oktobar iz Srpskog Itebeja, Roham iz Nove Crnje, Bege iz Novog Itebeja i Škole fudbala „Speed“ iz Melenaca.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Mihajlovčani su bili dobri domaćini ali i vatreni borci na terenu pa su na kraju pobedili na ovom turniru. Drugi su bili mali fudbaleri iz Srpskog Itebeja a treći Novocrnjani.

     

    Zrenjanin domaćin centralne manifestacije „Dan bazičnog fudbala u Vojvodini“

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport