• Sportske igre čiji su promoteri Nemanja Matić i Luka Modrić sutra u Avivu!

    Sportske igre mladih za grad Zrenjanin biće svečano otvorene u sredu, 30. maja, u Aviv Parku Zrenjanin, od 10 časova. Skupu će se obratiti Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije, kao i predstavnici Grada Zrenjanina. Glavni koordinator SIM za grad Zrenjanin je Jovan Lekić.   Sportske igre mladih nastale su pre 22 godine u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sportske igre čiji su promoteri Nemanja Matić i Luka Modrić sutra u Avivu!

    Sportske igre mladih za grad Zrenjanin biće svečano otvorene u sredu, 30. maja, u Aviv Parku Zrenjanin, od 10 časova. Skupu će se obratiti Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije, kao i predstavnici Grada Zrenjanina. Glavni koordinator SIM za grad Zrenjanin je Jovan Lekić.

     

    Sportske igre mladih nastale su pre 22 godine u Hrvatskoj, postoje osam godina u Bosni i Hercegovini, a u Srbiji slave petu godinu postojanja.

     

    Učešće za svu decu koja žele da se prijave je besplatno.

     

    Takmiči se u deset sportova, a pobednici iz gradova obezbeđuju pravo da učestvuju na državnom finalu u Beogradu, od 23. do 29. jula. A pobednici u Beogradu besplatno putuju pet dana u Split na međunarodno finale.

     

    Glavni promoteri – ambasadori Sportskih igara mladih su proslavljeni srpski i hrvatski fudbaleri Nemanja Matić (Mančester junajted) i Luka Modrić (Real Madrid).

     

    Igre podržavaju Vlada Republike Srbije i mnogi drugi.

     

    Aviv Parku Zrenjanin

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport