• SPEKTAKULARNA POBEDA: Klečanke ubedljivo savladale Vizuru! (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Vizura Beograd 3:0 (25:21, 25:22, 25:23)   Priredile su prvorazredno iznenađenje i ostvarile veliku pobedu maksimalnim rezultatom od 3:0 odbojkašice Kleka u okviru 2. kola Super lige Srbije. One su u petak, 11. oktobra, u Kristalnoj dvorani, pred oko 500 gledalaca, rezultatski ubedljivo savladale favorizovanu ekipu Vizure iz Beograda.   – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPEKTAKULARNA POBEDA: Klečanke ubedljivo savladale Vizuru! (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Vizura Beograd 3:0 (25:21, 25:22, 25:23)

     

    Priredile su prvorazredno iznenađenje i ostvarile veliku pobedu maksimalnim rezultatom od 3:0 odbojkašice Kleka u okviru 2. kola Super lige Srbije. One su u petak, 11. oktobra, u Kristalnoj dvorani, pred oko 500 gledalaca, rezultatski ubedljivo savladale favorizovanu ekipu Vizure iz Beograda.

     

    – Napokon smo povezali strpljenje i upornost, što nam je do sada bila negativna strana. Uvek nam je falilo da više verujemo u sebe. Želju smo imali, očekivanja pogotovo. Kada smo sve to kompletirali, došlo je i do željenog rezultata – izjavio je nakon meča trener Klečanki Zoran Pavlović.

     

    Pročitajte još: Zrenjanin i ovog vikenda domaćin brojnih sportskih događaja

     

    On je dodao da rezultat od 3:0 zvuči kao da su devojke lako stigle do pobede, ali je napomenuo da uopšte nije bilo tako, te da su za svaki poen morale da se bore žestoko.

     

    U narednom kolu, koje je na programu 18. oktobra, ŽOK Klek gostuje u Subotici, ekipi Spartaka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport