• Sjajni Milan Bulaja izborio se za mesto u reprezentaciji Srbije

    Takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina Milan Bulaja izborio se za mesto u reprezentaciji Srbije, sa kojom će od 23. do 26. juna nastupati na prvenstvu Evrope, koje se ove godine održava u Poreču.   PROČITAJTE JOŠ: Boks klub Petrovgrad ima na koga da se osloni: Mlade snage izdominirale   Do reprezentativnog dresa Bulaja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sjajni Milan Bulaja izborio se za mesto u reprezentaciji Srbije

    Takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina Milan Bulaja izborio se za mesto u reprezentaciji Srbije, sa kojom će od 23. do 26. juna nastupati na prvenstvu Evrope, koje se ove godine održava u Poreču.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boks klub Petrovgrad ima na koga da se osloni: Mlade snage izdominirale

     

    Do reprezentativnog dresa Bulaja je došao osvajanjem drugog mesta na Evrokupu za kadete u Zagrebu i pobedama na kup takmičenjima u Rumuniji i Poljskoj.

     

    „Milan Bulaja je sazreo i sa njim je sjajno raditi. Imamo u klubu veoma kvalitetan pristup treninzima i takmičenjima, a uz Milana rastu i svi ostali takmičari. Treneri Savatović, Kohajm i Padejski se nadaju odličnom letu i još boljim rezultatima“, kažu u OJK Proleter.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na tatamiju su i ostali džudisti. Na SOŠOV-u su članovi Proletera osvojili 24 medalje, a već za vikend stariji dečaci i devojčice nastupaju na prvenstvu Srbije, koje se održava u Beogradu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport