• Sigurna i ubedljiva pobeda ekipe SAS u komšijskom derbiju (Foto)

    KMF SAS – KMF Tisa (Novi Bečej) 7:4 (poluvreme 5:2)   Sigurna i ubedljiva pobeda ekipe SAS u komšijskom derbiju, protiv KMF Tisa iz Novog Bečeja, obeležila je završetak bogate sportske subote u gradu Zrenjaninu.   Izabranici Milivoja Batinice bili su nadmoćni u gotovo svim segmentima igre u utakmici 14. kola protiv Novobečejaca. Stoga je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sigurna i ubedljiva pobeda ekipe SAS u komšijskom derbiju (Foto)

    KMF SASKMF Tisa (Novi Bečej) 7:4 (poluvreme 5:2)

     

    Sigurna i ubedljiva pobeda ekipe SAS u komšijskom derbiju, protiv KMF Tisa iz Novog Bečeja, obeležila je završetak bogate sportske subote u gradu Zrenjaninu.

     

    Izabranici Milivoja Batinice bili su nadmoćni u gotovo svim segmentima igre u utakmici 14. kola protiv Novobečejaca. Stoga je stotinak gledalaca, koji su ispratili ovaj duel, zadovoljno napustilo Kristalnu dvoranu po završetku meča.

     

    Pročitajte još: Proleter u subotu remizirao sa gostima iz Kruševca

     

    Golove za zrenjaninsku „ludu družinu“ postigli su Ivan Vukoje u 1, 12. i 20. minutu meča, zatim Nedeljko Šarenac u 2. i 34. minutu, Aleksandar Mandić u 9. i Savo Delić u 39. minutu susreta.

     

     

    Za ekipu KMF Tisa, u strelce su se upisali Nenad Vidović u 1, Nikola Tomin u 16, Đorđe Celin u 23. i Radovan Stojanov u 38. minutu utakmice.

     

    U narednom, 15. kolu, Zrenjanincima sledi teško gostovanje u prestonici. Oni će sledeće subote snage odmeriti sa trenutno drugoplasiranom ekipom na tabeli, KMF Konjarnik, timom kog krasi sjajna atmosfera i puna hala kada igraju kao domaćini.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport