• SENIORI I VETERANI PUNILI MREŽE PROTIVNIKA (FOTO)

    LUKIĆEVO – U Lukićevu je u toku turnir u malom fudbalu „Zavičajni kup Republike Srpske“, a juče je odigrano prvo i drugo kolo u kategoriji seniora i veterana. REZULTATI: SENIORI 1. KOLO: ZZ Lukićevo – Mošorin 1:5; Staklorezac – Potisje 1:8; Zlatica – Društvo sa voćnjaka 1:5; RSK – Mladost (Banatski Despotovac) penalima 2:4 (1:1); Bilećanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SENIORI I VETERANI PUNILI MREŽE PROTIVNIKA (FOTO)

    LUKIĆEVO – U Lukićevu je u toku turnir u malom fudbalu „Zavičajni kup Republike Srpske“, a juče je odigrano prvo i drugo kolo u kategoriji seniora i veterana.

    lukicevo-mali-fudbal

    REZULTATI:

    SENIORI 1. KOLO: ZZ Lukićevo – Mošorin 1:5; Staklorezac – Potisje 1:8; Zlatica – Društvo sa voćnjaka 1:5; RSK – Mladost (Banatski Despotovac) penalima 2:4 (1:1); Bilećanin – Drinska divizija 1:3; Verona moto – Lažni svedok penalima 4:5 (3:3); Mladićevo – Lazarevo 2:3.

    2. KOLO: Mošorin – Potisje 0:5; Društvo sa voćnjaka – Mladost (BD) penalima 4:3 (1:1); Drinska divizija – Lazarevo 4:5; Lažni svedok – Verona moto penalima 7:5 (2:2).

    Napomena: Verona moto je prošla kao „srećni gubitnik“ i ponovo igrala sa Lažnim svedokom.

    Polufinalne utakmice su na program u subotu, 1. oktobra, od 13 časova, a sastaju se Potisje – Društvo sa voćnjaka, i Lazarevo – Lažni svedok. Finale je takođe danas, u 17 sati.

    lukicevo-mali-fudbal

    VETERANI: Tamiš – Mladost Viva Lukićevo 2:7; Zadrugar – Jedinstvo (Ečka) 6:3; Ravni Topolovac – Zlatica 0:3; Svinga Brvnara „Raša“ – Bilećanin 4:1.

    U polufinalu se sastaju Mladost Viva Lukićevo – Zadrugar, i Zlatica – Svinga Brvnara “Raša”, a finale je na program danas od 17 časova.

    lukicevo-mali-fudbal

    Turnir u malom fudbalu „Zavičajni kup Republike Srpske“ je sportsko takmičenje koje se igra u okviru manifestacije „Dani Republike Srpske u Srbiji“. Domaćini regionalnih turnira su Subotica, Novi Sad, Beograd i Lukićevo. Finale se igra u Temerinu ili Novom Sadu, a termin će biti naknadno određen.

    Promoteri turnira su Aco Kovačević, selektor futsal reprezentacije Srbije, i Nele Karajlić (muzičar).

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport