• SAS PORAZOM DEBITOVAO PRED DOMAĆOM PUBLIKOM

    KMF SAS – KMF Zufo Bujanovac 3:4 ( poluvreme 1:1 )   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a porazom je počela novu sezonu u Drugoj ligi Srbije, pred domaćom publikom, izgubivši od Zufa iz Bujanovca rezultatom 3:4.   Poveli su Zrenjaninci u 12. minutu nakon šuta Živanova iskosa sa desne strane. Kada se već činilo da će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS PORAZOM DEBITOVAO PRED DOMAĆOM PUBLIKOM

    KMF SAS – KMF Zufo Bujanovac 3:4 ( poluvreme 1:1 )

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a porazom je počela novu sezonu u Drugoj ligi Srbije, pred domaćom publikom, izgubivši od Zufa iz Bujanovca rezultatom 3:4.

     

    Poveli su Zrenjaninci u 12. minutu nakon šuta Živanova iskosa sa desne strane. Kada se već činilo da će izabranici Milivoja Batinice na odmor otići sa minimalnom prednošću, napadač gostujuće ekipe Stefanović u poslednjim sekundama prvog dela meča postiže pogodak za 1:1.

     

     

    Ekipa SAS-a mnogo bolje otvara drugo poluvreme, te nakon prodora Arnautovića po desnoj strani, lopta stiže do Delića koji pogotkom ponovo vraća prednost domaćem sastavu. Od 25. minuta, rezultat ponovo biva izjednačen, kada nakon prekida Isemi upošljava Alilija koji postiže pogodak za 2:2. U narednom minutu domaći sastav ostaje bez golmana Rodića, koji zbog igranja rukom van kaznenog prostora dobija direktno isključenje.

     

    Gosti iz Bujanovca to koriste, te preko Isenija dolaze do prvog vođstva na utakmici. U 32. minutu Zrenjaninci poravnavaju na 3:3, kada se. nakon prekida koji je izveo Delić, lopta odbija do Radenkovića, koji je šalje u nebranjeni deo mreže. Na veliku žalost stotinak ljubitelja futsala koji su se okupili u Kristalnoj dvorani, gosti iz Bujanovca ipak stižu do pobede u 39. minutu, kada nakon kontre Iseni pogađa mrežu SAS-a za konačnih 3:4.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport