• SAS pobedom u Bujanovcu okončao jesenji deo šampionata

    KMF Zufo (Bujanovac) – KMF SAS (Zrenjanin) 3:7 (poluvreme 2:2)   Pobedom u Bujanovcu nad domaćim KMF Zufo, u zaostaloj utakmici 11. kola Druge futsal lige Srbije, igrači zrenjaninskog SAS-a okončali su jesenji deo šampionata za sezonu 2020/21.   PROČITAJTE JOŠ: Mladi vaterpolisti Proletera osvojili bronzu na Kupu Vojvodine (Foto)   Bio je to treći […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS pobedom u Bujanovcu okončao jesenji deo šampionata

    KMF Zufo (Bujanovac) – KMF SAS (Zrenjanin) 3:7 (poluvreme 2:2)

     

    Pobedom u Bujanovcu nad domaćim KMF Zufo, u zaostaloj utakmici 11. kola Druge futsal lige Srbije, igrači zrenjaninskog SAS-a okončali su jesenji deo šampionata za sezonu 2020/21.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladi vaterpolisti Proletera osvojili bronzu na Kupu Vojvodine (Foto)

     

    Bio je to treći ovosezonski trijumf, koji je Zrenjanincima omogućio skok do sedmog mesta na tabeli. Podsetimo, tokom jeseni, pored ove tri pobede, izabranici Milivoja Batinice ostvarili su pet remija i pretrpeli tri poraza. To im je donelo ukupno četrnaest osvojenih bodova.

     

    Golove u Bujanovcu za „ludu družinu“ postigli su dvostruki strelac Aleksandar Tomin, kao i Slađan Novković, Marko Mastilo, Mile Šarenac, Jovan Runjevac i golman Đuro Rodić, koji su po jednom zatresli mrežu domaćina.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport