• SAS pobedom otvorio prolećni deo šampionata, Zrenjaninci postigli tri gola

    KMF Ekonomac 2 – KMF SAS 2:3 (poluvreme 1:2)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je veoma značajnu pobedu na otvaranju prolećnog dela šampionata Druge lige. Zrenjaninci su slavili na gostovanju u Kragujevcu, posle pobede nad timom Ekonomac 2, rezultatom 2:3.   Utakmica koja je odigrana u subotu, 16. februara, nije baš najbolje počela po […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS pobedom otvorio prolećni deo šampionata, Zrenjaninci postigli tri gola

    KMF Ekonomac 2 – KMF SAS 2:3 (poluvreme 1:2)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a ostvarila je veoma značajnu pobedu na otvaranju prolećnog dela šampionata Druge lige. Zrenjaninci su slavili na gostovanju u Kragujevcu, posle pobede nad timom Ekonomac 2, rezultatom 2:3.

     

    Utakmica koja je odigrana u subotu, 16. februara, nije baš najbolje počela po izabranike Milivoja Batinice. Domaćini su već u 9. minutu poveli pogotkom Kristijana Vasića. Nije se dugo čekalo na totalni preokret, jer je već nakon samo tri minuta, golom Aranitovića, „luda družina“ došla do izjednačenja. U 17. minutu je, pogotkom Živanova, stekla i minimalnu prednost, kojom se otišlo na pauzu na poluvremenu.

     

    Zrenjaninci su odlično počeli i drugi deo susreta, stvarali su šanse, a jednu od njih je u 29. minutu realizovao Tomin za povećanje prednosti na 1:3. Pokušali su domaći svojom prepoznatljivom igrom sa pet igrača u polju da dođu do izjednačenja, ali sve što su na ovom susretu uspeli bilo je da ublaže poraz na 2:3, pogotkom Digića dva minuta pred kraj utakmice.

     

    Nakon 12 odigranih kola, SAS je sakupio ukupno 19 bodova, što ga održava u samom vrhu tabele. U narednom kolu, Zrenjaninci će na parketu Kristalne dvorane dočekati ekipu Požarevca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    kmf sas
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport