• Šapčani se po drugi put pokazali kao tvrd orah za mladu ekipu Proletera

    RK Metaloplastika (Šabac) – RK Proleter 34:19 (poluvreme 15:11)   Po drugi put za manje od tri nedelje rukometaši Proletera iz Zrenjanina morali su da pruže ruku i na taj način čestitaju momcima iz šabačke Metaloplastike na zasluženoj i ubedljivoj pobedi.   Naime, u petak, 18. septembra, zrenjaninski crveno-beli uzvratili su gostovanje izabranicima Veselina Vukovića. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šapčani se po drugi put pokazali kao tvrd orah za mladu ekipu Proletera

    RK Metaloplastika (Šabac) – RK Proleter 34:19 (poluvreme 15:11)

     

    Po drugi put za manje od tri nedelje rukometaši Proletera iz Zrenjanina morali su da pruže ruku i na taj način čestitaju momcima iz šabačke Metaloplastike na zasluženoj i ubedljivoj pobedi.

     

    Naime, u petak, 18. septembra, zrenjaninski crveno-beli uzvratili su gostovanje izabranicima Veselina Vukovića. Ovog puta su u Šapcu odigrali novu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeći šampionat.

     

    Šapčani su se po drugi put pokazali kao veoma tvrd orah za mladu ekipu Proletera, te su ponovo slavili ubedljivu pobedu, ovog puta sa 34:19.

     

    PROČITAJTE JOŠ: ŽOK Klek propustio priliku da upiše prvu ovosezonsku pobedu

     

    Od samog starta domaći rukometaši nametnuli su žestok ritam, te su nakon prvih osam minuta igre poveli sa 6:1. Uspeli su Zrenjaninci da se u 16. minutu prilbliže na samo dva gola zaostatka, ali ne i da dođu do potupnog preokreta.

     

    Drugo poluvreme je u potpunosti pripalo Metaloplastici. Raspoloženi napadači domaće ekipe bili su nezaustavljiva prepreka za mlade rukometaše iz grada sa obali Begeja, te su u drugoj deonici pokazali potpunu nadmoć nad izabranicima Momira Rnića, postigavši devetnaest golova u poslednjih trideset minuta. S druge strane, ekipa u crveno-belim dresovima pravila je ponovo dosta grešaka u napadu, te ne čudi što je, nasuprot Šapčanima, u drugom poluvremenu ostala na jednocifrenom broju postignutih pogodaka.

     

    Već narednog vikenda, Metaloplastika će ponovo biti gost Zrenjanina. Ovog puta, gosti će učestvovati na finalnom turniru Kupa Srbije, koji se održava u Kristalnoj dvorani. Za subotu, 26. septembar, zakazan im je polufinalni meč protiv novosadske Vojvodine.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport