• ŠAMPIONI SRBIJE: Rvači Proletera po 17. put osvojili titulu prvaka! (Foto)

    Rvači Proletera po 17. put u svojoj istoriji osvojili su titulu šampiona Srbije! Oni su, naime, u reprizi prošlogodišnjeg finala ponovo bili bolji od beogradskog Partizana, kog su ovog puta savladali rezultatom 5:3.   Istim rezultatom, rvači Proletera pobedili su u polufinalnim borbama ekipu Spartaka iz Subotice. Ovaj veliki uspeh ima još veću draž jer […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠAMPIONI SRBIJE: Rvači Proletera po 17. put osvojili titulu prvaka! (Foto)

    Rvači Proletera po 17. put u svojoj istoriji osvojili su titulu šampiona Srbije! Oni su, naime, u reprizi prošlogodišnjeg finala ponovo bili bolji od beogradskog Partizana, kog su ovog puta savladali rezultatom 5:3.

     

    Istim rezultatom, rvači Proletera pobedili su u polufinalnim borbama ekipu Spartaka iz Subotice. Ovaj veliki uspeh ima još veću draž jer je ostvaren u godini velikog jubileja – na stogodišnjicu osnivanja kluba.

     

    Čast da podigne pobednički pehar pripala je kapitenu Proletera Kristijanu Fricu. Uz ovaj veliki uspeh, treba napomenuti da su u Zrenjaninu ostala još dva velika priznanja. Naime, za najboljeg rvača ovogodišnjeg izdanja Super lige Srbije proglašen je Mate Nemeš, a za najboljeg trenera, po peti put u karijeri, Vojislav Trajković.

     

    rvači proletera
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Cilj u ovoj godini bio je odbrana titule, odnosno da se klub počasti još jednom titulom u godini jubileja. Bilo je nikad teže. Povrede su nas sprečile da lakše stignemo do cilja, ali videli smo da mladi stasavaju. Kolompar i Čabi su pobedili možda bolje rvače od sebe na papiru, što znači da je pred tim momcima svetla budućnost – rekao je trener Zrenjaninaca Vojislav Trajković.

     

    Pročitajte još: Auto moto klub Petrovgrad šampion Srbije u motoklasiku!

     

    On je dodao da je veoma uspešna bila njegova taktička zamisao da se u finalu suprotstavi ekipi Partizana uz veliko iznenađenje po Beograđane, tako što je nekolicinu rvača prebacio u jednu višu težinsku kategoriju. Zahvaljujući tome je i osvojena titula.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport