• Salapuri šampionska titula, a Anji Milovanović vicešampionska

    Minulog vikenda je u Beogradu održan Nacionalni šampionat u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore u katama i borbama.   Takmičar Karate kluba Zrenjanin Đorđe Salapura je u kategoriji mlađih seniora (-76) osvojio šampionsku titulu, pobedivši svoje protivnike u četri meča i time je potvrdio nastup na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore naredne godine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Salapuri šampionska titula, a Anji Milovanović vicešampionska

    Minulog vikenda je u Beogradu održan Nacionalni šampionat u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore u katama i borbama.

     

    Takmičar Karate kluba Zrenjanin Đorđe Salapura je u kategoriji mlađih seniora (-76) osvojio šampionsku titulu, pobedivši svoje protivnike u četri meča i time je potvrdio nastup na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore naredne godine u februaru.

     

    Ova titula je utoliko značajnija jer dolazi samo desetak dana nakon Svetskog seniorskog šampionata na kome je Salapura debitovao završivši takmičenje već nakon prvog kola.

     

    Vicešampionsku titulu u juniorskoj konkurenciji osvojila je Anja Milovanović koja je izgubila meč od aktuelne svetske šampionke Ivane Perović.

     

    Matija Milosavljević, Marko Rakić i Jelena Radosavljević nisu osvojili odličja, ali su na dostojan način predstavili svoj klub.

     

    Do kraja godine Anju i Đorđa očekuje Balkanski šampionat u Hrvatskoj.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport