• Sada i zvanično: Duško Tošić novi je član turskog kluba Kasimpaša

    Zrenjaninski fudbaler Duško Tošić novi je član FK Kasimpaša, saopštio je ovaj turski klub.   Defanzivac koji je pre nekoliko dana napunio 36 godina potpisao je ugovor do kraja sezone, a u Tursku je došao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa kineskim klubom Gvangžu.   „Naposletku, srpski odbrambeni igrač Duško Tošić, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sada i zvanično: Duško Tošić novi je član turskog kluba Kasimpaša

    Zrenjaninski fudbaler Duško Tošić novi je član FK Kasimpaša, saopštio je ovaj turski klub.

     

    Defanzivac koji je pre nekoliko dana napunio 36 godina potpisao je ugovor do kraja sezone, a u Tursku je došao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa kineskim klubom Gvangžu.

     

    „Naposletku, srpski odbrambeni igrač Duško Tošić, koji je nosio dres kineskog superligaša Gvangžu, potpisao je ugovor sa našim sportskim direktorom Emirom Saraćem. On je ugovor potpisao do kraja sezone, nakon obavljenih zdravstvenih pregleda“, saopštio je FK Kasimpaša.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaški klub Bagljaš vrši upis dečaka u školu košarke

     

    Iako se u poslednje vreme spekulisalo da bi Tošić mogao ponovo da zaigra za Crvenu zvezdu, sada je i definitivno stavljena tačka na tu priču. On se vraća u Tursku, gde je prethodno veoma uspešno igrao za Bešiktaš i Genčerbirligi.

     

    Kasimpaša je trenutno na 12. poziciji u turskom šampionatu, sa 25 bodova iz 20 utakmica.

     

    duško tošić novi član fk kasimpaša
    Foto: FK Kasimpaša

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport