• Sa Kupa Zadrugara karatisti Zrenjanina vratili se sa 22 medalje

    U nedelju je, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, održan Kup Zadrugara. Karatisti Zrenjanina ostvarili su odlične rezultate i bili su drugi klub po uspešnosti, sa osvojene 22 medalje, od kojih je sedam zlatnih, pet srebrnih i deset bronzanih.   Najbolje u svojim kategorijama su bile ekipe pionira i kadeta, Aleksandra Pamer i Nikola Marjanović u katama, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sa Kupa Zadrugara karatisti Zrenjanina vratili se sa 22 medalje

    U nedelju je, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, održan Kup Zadrugara. Karatisti Zrenjanina ostvarili su odlične rezultate i bili su drugi klub po uspešnosti, sa osvojene 22 medalje, od kojih je sedam zlatnih, pet srebrnih i deset bronzanih.

     

    Najbolje u svojim kategorijama su bile ekipe pionira i kadeta, Aleksandra Pamer i Nikola Marjanović u katama, Marina Oro, Matija Milosavljević i Marko Rakić u borbama.

     

    Karatisti Zrenjanina

     

    Srebrnim medaljama su se okitili ekipa ženskih nada, Mina Nikolin i Milica Ognjenović u katama, Mihajlo Bogdanović i Veljko Kerčov u borbama.

     

    Bronzane medalje su osvojili Iva Longinov, Ivan Lagundžija, Anja Jonjev, Nataša Ćetković, Sergej Lacmanović i Ognjen Ratković u katama, Jovan Milosavljević, Nenad Milutinović, Bojan Stojković i Vuk Prica u borbama.

     

    Emilija Živković, Ana Kavlak, Anja Milenović, Nikola Babić i Jelena Radojčin su izgubili u kvalifikacijama i ovog puta su ostali bez plasmana.

     

    Na ovom takmičenju trener je bio Vladimir Ilić, a sudija Milan Kordin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport