• RVAČI PROLETERA OPET BILI APSOLUTNI FAVORITI! (FOTO)

    RK Proleter (Zrenjanin) – RK Radnički (Sombor) 7:1   Još jedan meč, u kojem su rvači Proletera bili apsolutni favoriti, završen je u korist Zrenjaninaca. U okviru 5. kola Prve rvačke lige Srbije, izabranici Vojislava Trajkovića su, u sportskoj hali Medison, ugostili ekipu Radničkog iz Sombora.     Nakon ubedljive pobede rezultatom 7:1, rvači Proletera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RVAČI PROLETERA OPET BILI APSOLUTNI FAVORITI! (FOTO)

    RK Proleter (Zrenjanin) – RK Radnički (Sombor) 7:1

     

    Još jedan meč, u kojem su rvači Proletera bili apsolutni favoriti, završen je u korist Zrenjaninaca. U okviru 5. kola Prve rvačke lige Srbije, izabranici Vojislava Trajkovića su, u sportskoj hali Medison, ugostili ekipu Radničkog iz Sombora.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon ubedljive pobede rezultatom 7:1, rvači Proletera i dalje ostaju neporaženi u dosadašnjem toku prvenstva.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon meča, selektor zrenjaninske ekipe Vojislav Trajković je sa nama podelio njegovo viđenje borbi:

     

    -Očekivao sam da će ovo biti relativno lak meč, jer je ekipa Radničkog iz Sombora trenutno poslednje plasirani tim na tabeli. Umesto standardnog Kolompara, nastupio je Igor Pilipović, ali on je dobio svoj meč bez borbe. U 67kg mladi Ludoški je pobedio, što mu je prva prvoligaška pobeda pred svojom publikom. Malo se vidi strah kod njega, još treba puno mečeva da bi sve to bilo kako treba, ali pobeda je pobeda. Sremac je rutinski odradio svoj deo posla. Za braću Nemeš nema šta da se priča, oni su sam svetski krem rvanja. Čabi je efektan bio, lako je dobio. Kod njega se i videlo lepih zahvata u toku borbe. Petrušić je konačno pobedio i to je pobedio tušem. Jedino je Krajnjicki predao zbog povrede. Nije bilo potrebe da danas izlazi na strunjaču, da se ne bi ta povreda pogoršala – prokomentarisao je Trajković.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom kolu rvači Proletera su slobodni, a nakon toga ostaju oni najteži mečevi, protiv Partizana, Spartaka i Sente.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport