• Rukometni klub Proleter krupnim koracima ide ka eliti

    MRK Požarevac – RK Proleter 23:37 (poluvreme 12:20)   Rukometni klub Proleter je krupnim koracima nastavio pohod ka povratku u elitu. U 14. kolu šampionata Super B lige Zrenjaninci su ubedljivo slavili na gostovanju protiv velikog dužnika iz prvog dela sezone, ekipe Požarevca rezultatom 23:37.   Od samog starta utakmice izabranici Nebojše Jokića bili su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometni klub Proleter krupnim koracima ide ka eliti

    MRK Požarevac – RK Proleter 23:37 (poluvreme 12:20)

     

    Rukometni klub Proleter je krupnim koracima nastavio pohod ka povratku u elitu. U 14. kolu šampionata Super B lige Zrenjaninci su ubedljivo slavili na gostovanju protiv velikog dužnika iz prvog dela sezone, ekipe Požarevca rezultatom 23:37.

     

    Od samog starta utakmice izabranici Nebojše Jokića bili su u vođstvu. Ono se konstantno uvećavalo, sve do maksimalnih 15 golova razlike, zabeleženih u 57. minutu susreta (semafor 21:36).

     

    Najefikasniji u gostujućoj ekipi bio je fantastični Momir Rnić. On je na svom kontu upisao jedanaest golova, a samim tim i bio proglašen za igrača utakmice.

     

    Treba takođe napomenuti da je prvi strateg Zrenjaninaca pružio priliku gotovo svim svojim rukometašima, te se čak dvanaest igrača Proletera upisalo u listu strelaca na ovoj utakmici.

     

    Nakon 14 odigranih kola, Rukometni klub Proleter i dalje čvrsto drži lidersku poziciju, sa pet bodova viška u odnosu na prve pratioce.

     

    Narednog vikenda, Zrenjanincima sledi još jedno gostovanje, ovog puta protiv ekipe Mačve iz Bogatića.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    rukometni klub proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport