• Rukometašice Proletera savladale Ađanke sa sedam golova razlike (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Halas Jožef (Ada) 28:21 (poluvreme 16:11)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera u subotu, 13. oktobra, u Kristalnoj dvorani, u okviru 4. kola Prve ženske rukometne lige, pred stotinak gledalaca, dočekale su stare poznanice i velike rivalke, ekipu Halas Jožef iz Ade, i savladale ih sa ubedljivih sedam golova razlike.   Zrenjaninke su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometašice Proletera savladale Ađanke sa sedam golova razlike (Foto)

    ŽRK Proleter – ŽRK Halas Jožef (Ada) 28:21 (poluvreme 16:11)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera u subotu, 13. oktobra, u Kristalnoj dvorani, u okviru 4. kola Prve ženske rukometne lige, pred stotinak gledalaca, dočekale su stare poznanice i velike rivalke, ekipu Halas Jožef iz Ade, i savladale ih sa ubedljivih sedam golova razlike.

     

    Zrenjaninke su pokazale veoma zavidan nivo rukometa, a najviše su se istakle Vanja Đulinac sa osam i Anastazija Homan Stanković sa sedam postignutih pogodaka. Takođe, vredna pomena je bila i sjajna Tamara Milenković, koja je imala četrnaest odbrana na golu, od toga dva odbranjena sedmerca.

     

    Nakon četiri odigrana kola, izabranice Dragana Lazarova zauzimaju treće mesto na tabeli sa ukupno osvojenih sedam bodova.

     

    U narednom, petom kolu, Zrenjaninke gostuju u Crvenki ekipi Laki.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport