• RUKOMETAŠICE: Igračice Proletera poražene u Kučevu

    ŽRK Kučevo – ŽRK Proleter 28:21 (poluvreme 17:6)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera su u okviru 16. kola Super B lige gostovale u Kučevu, igrajući protiv istoimene ekipe, i zabeležile su dvanaesti ovosezonski poraz.   Iako su u petom minutu meča izabranice Dragana Lazarova imale prednost od 1:2, narednih 13 minuta usledio je neshvatljiv pad u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RUKOMETAŠICE: Igračice Proletera poražene u Kučevu

    ŽRK KučevoŽRK Proleter 28:21 (poluvreme 17:6)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera su u okviru 16. kola Super B lige gostovale u Kučevu, igrajući protiv istoimene ekipe, i zabeležile su dvanaesti ovosezonski poraz.

     

    Iako su u petom minutu meča izabranice Dragana Lazarova imale prednost od 1:2, narednih 13 minuta usledio je neshvatljiv pad u igri gostujuće ekipe, koji su iskoristile Kučevljanke, napravivši seriju od 11:1, i na taj način praktično su prelomile utakmicu. Ostatak meča bio je čista formalnost, a prednost domaće ekipe je varirala od 7, pa sve do 11 golova razlike. Utakmica je završena rezultatom 28:21.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Najefikasnija u redovima Zrenjaninki bila je Ivana Milanović, sa postignutih 6 pogodaka, dok je Maja Vasić postigla 5, a Zorana Tubić 4 gola.

     

    U narednom kolu, ekipa Proletera će na svom parketu dočekati favorizovani tim ŽRK Zaječar 1949, koji se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport