• Rukometaši Proletera siloviti, Slobodan Dimitrić igrač utakmice (Foto)

    RK Proleter – RK SC Voždovac 2012 34:24 (poluvreme 16:9)   Rukometaši Proletera su, u okviru 6. kola Super B rukometne lige, na parketu Kristalne dvorane, u subotu, 3. novembra, pred oko 250 gledalaca, dočekali slabašnu ekipu beogradskog Voždovca, i ostvarili ubedljivu pobedu 34:24.   Krajnji rezultat je mogao biti mnogo veći u korist Zrenjaninaca, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši Proletera siloviti, Slobodan Dimitrić igrač utakmice (Foto)

    RK Proleter – RK SC Voždovac 2012 34:24 (poluvreme 16:9)

     

    Rukometaši Proletera su, u okviru 6. kola Super B rukometne lige, na parketu Kristalne dvorane, u subotu, 3. novembra, pred oko 250 gledalaca, dočekali slabašnu ekipu beogradskog Voždovca, i ostvarili ubedljivu pobedu 34:24.

     

    Krajnji rezultat je mogao biti mnogo veći u korist Zrenjaninaca, imajući u vidu da je sredinom drugog poluvremena prednost izabranika Nebojše Jokića iznosila čitavih šesnaest golova razlike, te se u tim trenucima prvi strateg zrenjaninskih crveno – belih odlučio da pruži šansu mladim igračima, koji još uvek nisu uspeli da se izbore za startnu postavu.

     

    Najefikasniji u redovima Proletera bio je Slobodan Dimitrić sa 10 postignutih pogodaka, te je on i proglašen za igrača utakmice.

     

    U narednom kolu, sledeće subote, u banatskom derbiju, Proleter gostuje u Novom Bečeju ekipi Jedinstva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport