• Rukometaši Proletera porazom započeli novu takmičarsku sezonu

    RK Dinamo (Pančevo) – RK Proleter 32:26 (poluvreme 14:13)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera poraženi su na startu šampionata ARKUS lige. Oni su u subotu, 3. oktobra, u Pančevu pretrpeli poraz od domaćeg Dinama rezultatom 32:26.   Iako su Zrenjaninci odigrali dobro prvo poluvreme, veliko opuštanje u igri čete Momira Rnića početkom drugih trideset minuta dovelo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši Proletera porazom započeli novu takmičarsku sezonu

    RK Dinamo (Pančevo) – RK Proleter 32:26 (poluvreme 14:13)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera poraženi su na startu šampionata ARKUS lige. Oni su u subotu, 3. oktobra, u Pančevu pretrpeli poraz od domaćeg Dinama rezultatom 32:26.

     

    Iako su Zrenjaninci odigrali dobro prvo poluvreme, veliko opuštanje u igri čete Momira Rnića početkom drugih trideset minuta dovelo je do toga da u 41. minutu susreta domaći steknu prednost od osam golova razlike (semafor 22:14).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkašice Proletera ubedljive na startu šampionata (Foto)

     

    Najefikasniji u redovima gostiju iz Zrenjanina bio je Predrag Krivošija sa šest postignutih golova. Pet je dao Saša Terzić, dok se tri puta u listu strelaca upisao Ognjen Karlaš.

     

    U narednom kolu, koje je na programu 10. oktobra, zrenjaninski crveno-beli će na svom parketu dočekati ekipu Partizana iz Beograda.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport