• RK Proleter pretrpeo poraz: Kikinđani priredili iznenađenje u Zrenjaninu

    Na terenima širom Srbije juče su odigrani mečevi 12. kola ARКUS lige. Iznenađenje su priredili rukometaši Кikinde, koji su u Zrenjaninu nadigrali RK Proleter i došli do veoma važnih bodova pred plej-aut. Utakmica je završena rezultatom 22:26 (9:12).   Stanimir Komarek sa devet i Nikola Vrgović sa deset pogodaka predvodili su Kikinđane do tek treće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RK Proleter pretrpeo poraz: Kikinđani priredili iznenađenje u Zrenjaninu

    Na terenima širom Srbije juče su odigrani mečevi 12. kola ARКUS lige. Iznenađenje su priredili rukometaši Кikinde, koji su u Zrenjaninu nadigrali RK Proleter i došli do veoma važnih bodova pred plej-aut. Utakmica je završena rezultatom 22:26 (9:12).

     

    Stanimir Komarek sa devet i Nikola Vrgović sa deset pogodaka predvodili su Kikinđane do tek treće pobede u takmičenju. Kod Zrenjaninaca se istakao Nebojša Kanižaj sa šest pogodaka.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Za projekte u oblasti sporta i sportske infrastrukture 72 miliona dinara

     

    Proleter se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, u grupi A, sa ukupno osvojenih osam bodova. Zrenjaninci su u 12 odigranih kola ubeležili četiri pobede i osam poraza.

     

    Na prvom mestu, sa 25 bodova, nalazi se Vojvodina, koja ima utakmicu više.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport