• Retko viđena završnica: SAS i Palež odigrali nerešeno (Foto)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF Palež (Obrenovac) 6:6 (poluvreme 2:3)   Sjajna utakmica, sa velikim brojem pogodaka i retko viđenom i zanimljivom završnicom, odigrana je u četvrtak, 26. novembra, u Kristalnoj dvorani. U zaostaloj utakmici 8. kola Druge futsal lige Srbije, ekipa zrenjaninskog SAS-a odigrala je nerešeno 6:6 sa KMF Palež iz Obrenovca.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Retko viđena završnica: SAS i Palež odigrali nerešeno (Foto)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF Palež (Obrenovac) 6:6 (poluvreme 2:3)

     

    Sjajna utakmica, sa velikim brojem pogodaka i retko viđenom i zanimljivom završnicom, odigrana je u četvrtak, 26. novembra, u Kristalnoj dvorani. U zaostaloj utakmici 8. kola Druge futsal lige Srbije, ekipa zrenjaninskog SAS-a odigrala je nerešeno 6:6 sa KMF Palež iz Obrenovca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lider na tabeli bio preveliki zalogaj za rukometaše Proletera (Foto)

     

    Golovima Branislava Lojpura u 6. i Marka Mastila u 8. minutu, Zrenjaninci su poveli sa 2:0. Gostujuća ekipa je tada počela mnogo čvršće i brže da igra. Golovima Srđana Grujičića u 14, Vladimira Simića u 16. i Antonija Pavličevića u 19. minutu preokrenula je rezultat i na petnaestominutnu pauzu otišla sa prednošću od 3:2.

     

     

    Faul tri sekunde pre kraja susreta

     

    Simić je uspeo u 32. minutu da poveća prednost svoje ekipe na 2:4, da bi samo dva minuta kasnije Slađan Novković smanjio na 3:4. Gol za izjednačenje na 4:4 delo je Aleksandra Tomina. On je sa velike udaljenosti pogodio mrežu nemoćnog golmana gostujuće ekipe Uroša Tomića.

     

    Poslednja dva minuta meča donela su „infarkt završnicu“. U 38. minutu, svojim drugim pogotkom na meču, Slađan Novković ponovo dovodi Zrenjanince u vođstvo, da bi u istom minutu gosti preko Antonija Pavličevića po treći put uveli meč u egal.

     

    Ostale su 22 sekunde do kraja meča kada je Mile Šarenac ponovo doveo izabranike Milivoja Batinice u vođstvo, ali to ipak nije bilo dovoljno da se upišu nova tri boda.

     

    Naime, tri sekunde pre kraja susreta, načinjen je faul nad gostujućim futsalerima na polovini koja pripada SAS-u. Uigranom akcijom, gosti su uspeli da za to kratko vreme izbore poziciju za šut i golom Vladimira Simića, sa zvukom sirene, stignu do izjednačenja na konačnih 6:6 i osvajanja jednog boda.

     

    KMF SAS iz Zrenjanina se trenutno nalazi na osmoj poziciji na tabeli sa jedanaest sakupljenih bodova. U narednom kolu, Zrenjanince očekuje gostovanje u Bujanovcu, protiv ekipe KMF Zufo. Utakmica je na programu u nedelju, 29. novembra.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport