• REPUBLIČKO ŠKOLSKO TAKMIČENJE U STONOM TENISU

    ZRENJANIN – Republičko školsko takmičenje u stonom tenisu danas je svečano otvoreno u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Takmičenje je otvorio pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, a danas će se nadmetati učenici osnovnih škola, dok su za sutra predviđeni mečevi srednjoškolaca.     – Pored vrhunskih manifestacija, mi smo se uključili i u organizaciju događaja vezanih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REPUBLIČKO ŠKOLSKO TAKMIČENJE U STONOM TENISU

    ZRENJANIN – Republičko školsko takmičenje u stonom tenisu danas je svečano otvoreno u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Takmičenje je otvorio pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, a danas će se nadmetati učenici osnovnih škola, dok su za sutra predviđeni mečevi srednjoškolaca.

     

     

    – Pored vrhunskih manifestacija, mi smo se uključili i u organizaciju događaja vezanih za školski i predškolski sport, a uključujemo se i u razvoj studentskog sporta u našoj sredini. Ovde smo danas okupili više od 300 takmičara iz 33 okruga iz cele Srbije. Mi imamo odličan Stonoteniski klub „Banat“ i ovde je stoni tenis popularan, a nadam se da će i ovo takmičenje iznedriti nove majstore ove igre – rekao je Simo Salapura, na svečanom otvaranju manifestacije.

     

     

    Organizatori takmičenja su Savez za školski sport, a Jovan Lekić, sekretar Saveza za školski sport grada Zrenjanina, izrazio je očekivanja da će Grad biti dobar domaćin. Da postoje svi uslovi za takvu ocenu govore i utisci gostiju sa strane.

     

    – Došao sam sa ženskom ekipom, a moje takmičarke boriće se i u pojedinačnoj konkurenciji. Uslovi za igru ovde u Zrenjaninu su fantastični i takmičari mogu da pruže maksimum – ocenjuje Vladislav Pantelić, koji je doveo takmičarke iz Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Iriga.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport