• Reprezentativac Nikola Kovačević uspešno završio pripreme u Antaliji

    Član Kajak kluba Begej iz Zrenjanina i reprezentativac Nikola Kovačević vratio se sa priprema održanih u Antaliji. Pripreme su trajale od 7. februara do 20. marta, a protekle su baš onako kako je i planirano.   Tokom šest nedelja propušten je samo jedan trening na vodi, i to u drugoj nedelji priprema, zbog jakog vetra […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Reprezentativac Nikola Kovačević uspešno završio pripreme u Antaliji

    Član Kajak kluba Begej iz Zrenjanina i reprezentativac Nikola Kovačević vratio se sa priprema održanih u Antaliji. Pripreme su trajale od 7. februara do 20. marta, a protekle su baš onako kako je i planirano.

     

    Tokom šest nedelja propušten je samo jedan trening na vodi, i to u drugoj nedelji priprema, zbog jakog vetra i prohladnog vremena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Žitištani u Petrovgradu: Počeli u isto vreme i od tada nižu dobre rezultate

     

    Nikola je trenirao sa sjajnim takmičarima Brankom Lagundžićem i Mihajlom Subotićem iz šabačke Zorke, pod budnim okom stratega i trenera Uroša Pavlovića. Takmičar Kajak kluba Begej je preveslao ukupno 755 kilometara, a održane su i dve kontrole trke na 2000 metara, na kojima je zauzeo 13. mesto.

     

    „Ovo je Nikoli prvo ozbiljno iskustvo sa seniorskom reprezentacijom. Može se reći da su pripreme bile izuzetno naporne i teške. Nikola je trenirao dva puta dnevno na vodi, uz vežbe u teretani i trčanje. Uslovi za pripreme su bili odlični, od hotela, raznovrsne i bogate trpeze, do staze za veslanje i teretane u sklopu hotela“, kažu u zrenjaninskom klubu.

     

    reprezentativac nikola kovačević

     

    Istim tempom do izbornog takmičenja

     

    I srpski reprezentativac Nikola Kovačević je prezadovoljan ovim pripremama. Istim tempom nastavlja da radi do izbornog takmičenja, koje je planirano u periodu od 23. do 25. aprila.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „S obzirom na to da je Nikola jedini seniorski reprezentativac u našem klubu, u planu je da nastavi da trenira sa istim takmičarima Zorke, sa kojima je trenirao i na pripremama, i trenerom Urošem Pavlovićem, za kog ima samo reči hvale. Pavlović je iskusni trener reprezentacije Srbije već duži niz godina. Iza sebe ima odlične rezultate i kao takmičar, a sada i kao trener“, kažu u zrenjaninskom klubu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport