• RAZBILI PROTIVNIKE: Dve ubedljive pobede Proletera na gostovanjima

    Subota, 27. jul VK Polet (Sombor) – VK Proleter 2:28 (0:11, 0:5, 1:8, 1:4)   Nedelja, 28. jul VK Sava (Šabac) – VK Proleter 2:24 (1:11, 0:3, 1:6, 0:4)   Proteklog vikenda, vaterpolisti zrenjaninskog Proletera ostvarili su dve veoma značajne i ubedljive pobede na gostovanjima. Ove pobede ih krupnim koracima vode ka zacrtanom ovosezonskom cilju, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RAZBILI PROTIVNIKE: Dve ubedljive pobede Proletera na gostovanjima

    Subota, 27. jul

    VK Polet (Sombor) – VK Proleter 2:28 (0:11, 0:5, 1:8, 1:4)

     

    Nedelja, 28. jul

    VK Sava (Šabac) – VK Proleter 2:24 (1:11, 0:3, 1:6, 0:4)

     

    Proteklog vikenda, vaterpolisti zrenjaninskog Proletera ostvarili su dve veoma značajne i ubedljive pobede na gostovanjima. Ove pobede ih krupnim koracima vode ka zacrtanom ovosezonskom cilju, plasmanu u plej of Druge lige Srbije.

     

    Naime, kako sistem takmičenja nalaže, Zrenjaninci su za vikend ponovo odigrali dve utakmice, u kojima su u subotu gostovali u Somboru ekipi Poleta i savladali je rezultatom 28:2, dok su u nedelju na megdan išli timu Save iz Šapca, koju su takođe savladali ubedljivo, ovog puta sa 24:2.

     

    Pročitajte još: Nikola Kovačević i Biljana Vukov dominirali u Bečeju (Foto)

     

    U subotnjem duelu, među igračima Proletera najviše su se istakli Aleksandar Čavić i Vojislav Čubrilo, koji su mrežu Poleta zatresli po sedam puta, dok je u nedeljnom meču u Šapcu neprikosnoven u redovima Zrenjaninaca bio Čubrilo, postigavši devet golova.

     

    Već narednog vikenda, vaterpoliste Proletera očekuju dva nova veoma bitna duela. U subotu, u okviru 7. kola, izabranici Nenada Vasilovskog putuju u Pančevo na megdan ekipi Wind-sporta, dok u nedelju, u 8. kolu i derbiju sezone, na zrenjaninski gradski bazen dolazi pančevačka Mladost.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport