• Radnički remizirao u Zrenjaninu, Vojvodina poražena u Novom Sadu

    Srpskoligaši, koji se takmiče u grupi Vojvodina, odigrali su u sredu, 16. septembra, utakmice vanrednog 7. kola fudbalskog prvenstva.   FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički 1911 (Sombor) 0:0   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su na domaćem terenu utakmicu bez golova protiv imenjaka iz Sombora. Nezanimljivo prvo poluvreme donelo je samo jednu izglednu priliku. Imali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički remizirao u Zrenjaninu, Vojvodina poražena u Novom Sadu

    Srpskoligaši, koji se takmiče u grupi Vojvodina, odigrali su u sredu, 16. septembra, utakmice vanrednog 7. kola fudbalskog prvenstva.

     

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Radnički 1911 (Sombor) 0:0

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su na domaćem terenu utakmicu bez golova protiv imenjaka iz Sombora. Nezanimljivo prvo poluvreme donelo je samo jednu izglednu priliku. Imali su je gosti, koji su u 7. minutu propustili odromnu šansu da ugroze gol golmana Radovića. Napadač gostiju Radanović uputio je odličan udarac sa distance, međutim, njegov šut završio je par centimetara iznad prečke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poraz Klečanki na startu šampionata Superlige Srbije (Foto)

     

    U drugih četrdeset pet minuta viđeno je po nekoliko šansi na obe strane. Već 47. minut doneo je prvu pravu priliku za domaće da povedu. Nakon dobro izvedenog slobodnog udarca, loptu koju je uputio Bačvanski na pet metara prihvata Dučić, ali njegov šut završava iznad gola Somboraca. Isti igrač u 63. minutu odlično šutira sa velike udaljenosti. Međutim, dobro postavljeni golman gostiju sprečava da dođe do promene rezultata.

     

    Priliku da Somborci dođu do vođstva u 75. minutu propušta Antunić, da bi samo minut kasnije Krstinić na drugoj strani propustio veliku šansu. Naime, njegov šut iz peterca izblokirao je jedan od gostujućih odbrambenih fudbalera. To je bila i poslednja izgledna prilika na ovom susretu.

     

    U narednom kolu, Zrenjanince očekuje gostovanje u Banatskom Velikom Selu protiv ekipe FK Kozara.

     

    FK Mladost GAT (Novi Sad) – FK Vojvodina 1928 (Perlez) 4:0 (poluvreme 2:0)

     

    Perležani su u okviru 7. kola pretrpeli i šesti ovosezonski poraz. Od njih su na gostovanju u Novom Sadu bili bolji fudbaleri FK Mladost GAT, nanevši im ubedljiv poraz rezultatom 4:0.

     

    Vojvodina je poslednja na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, te je u nastavku prvenstva očekuje grčevita borba za opstanak u društvu srpskoligaša. U narednom kolu, plavo-beli iz Perleza imaće izglednu priliku da po prvi put u tekućem šampionatu osete slast pobede. Naime, u derbiju začelja, oni će na domaćem terenu dočekati FK Feniks 1995 iz Apatina, koji sa samo sedam osvojenih bodova zauzima 16. mesto na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport