• RADNIČKI PORAŽEN NA DOMAĆEM TERENU (FOTO)

    ZRENJANIN – U okviru 4. kola fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina, na stadionu kraj Skrobare, u subotu 9. septembra, ekipa zrenjaninskog Radničkog ugostila je fudbalere Omladinca iz Novih Banovaca.     Pred oko 300 gledalaca, viđena je veoma zanimljiva utakmica, sa pregršt šansi na obe strane. Iako su zrenjaninski crveno-crni, nakon prvih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNIČKI PORAŽEN NA DOMAĆEM TERENU (FOTO)

    ZRENJANIN – U okviru 4. kola fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina, na stadionu kraj Skrobare, u subotu 9. septembra, ekipa zrenjaninskog Radničkog ugostila je fudbalere Omladinca iz Novih Banovaca.

     

    radnički poražen
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Pred oko 300 gledalaca, viđena je veoma zanimljiva utakmica, sa pregršt šansi na obe strane. Iako su zrenjaninski crveno-crni, nakon prvih 45 minuta imali prednost od 1:0, gosti na kraju ipak odnose ceo plen iz gradana Begeju, a utakmica je završena rezultatom 1:2.

     

    Ekipa FK Radnički je došla u vođstvo već u ranoj fazi utakmice, a strelac za domaće u 5. minutu je bio Radosavljević, prelepim šutem sa 20 metara. Na samom početku drugog poluvremena, usledio je pravi šok za navijače domaćih, jer već u 46. minutu fudbaler gostiju Labović postiže izjednačujući gol, a samo dva minuta kasnije, Radosavljević dobija drugi žuti karton i na taj način ekipa domaćih crveno-crnih ostaje sa 10 igrača na terenu. Sa igračem više, igrači Omladinca polako preuzimaju potpunu inicijativu na terenu, i u 67. minutu prelaze u vođstvo, a strelac za goste bio je Ležaić.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Do kraja utakmice, viđeno je još po nekoliko šansi na obe strane, ali se rezultat nije menjao. Treba još napomenuti i da je u poslednjem minutu fudbaler Radničkog Milivojev dobio drugi žuti karton, i na taj način, domaća ekipa je završila utakmicu sa dva igrača manje.

     

    radnički poražen
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport