• Radnički izgubio od rumunske ekipe sa dva gola razlike (Foto)

    FK Radnički – FK Politehnika (Temišvar) 2:4 (poluvreme 2:1)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su petu po redu, a prvu pred domaćom publikom, prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak šampionata u Srpskoj ligi.   Ovog puta, protivnik je bila rumunska ekipa Politehnike iz Temišvara, predstavnik drugog ranga takmičenja u njihovoj državi. Na stadionu kraj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički izgubio od rumunske ekipe sa dva gola razlike (Foto)

    FK Radnički – FK Politehnika (Temišvar) 2:4 (poluvreme 2:1)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su petu po redu, a prvu pred domaćom publikom, prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak šampionata u Srpskoj ligi.

     

    Ovog puta, protivnik je bila rumunska ekipa Politehnike iz Temišvara, predstavnik drugog ranga takmičenja u njihovoj državi. Na stadionu kraj Skrobare okupilo se oko 200 gledalaca, među kojima i 30-ak navijača gostujućeg tima, koji su bili u prilici da vide jednu veoma kvalitetnu pripremnu utakmicu.

     

    Iako su fudbaleri Radničkog vodili na poluvremenu rezultatom 2:1, gosti iz Temišvara su na kraju slavili sa 2:4. Strelci za izabranike Predraga Kandića bili su Predrag Radosavljević i Bogdan Jovanov, dok su za ekipu iz Rumunije mrežu zatresli Mera, Ignea, Dros i Manea.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport