• RADNIČKI DONEO IZ NOVOG SADA VEOMA VAŽNE BODOVE

    FK Crvena zvezda (Novi Sad) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:2   Ekipa zrenjaninskog Radničkog je, u okviru 9. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, donela veoma važne bodove sa gostovanja Crvenoj zvezdi iz Novog Sada.     Već od samog starta utakmice, ekipa trenera Kandića i ovog puta je nametnula visok ritam igre, što je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNIČKI DONEO IZ NOVOG SADA VEOMA VAŽNE BODOVE

    FK Crvena zvezda (Novi Sad) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:2

     

    Ekipa zrenjaninskog Radničkog je, u okviru 9. kola Srpske lige – grupa Vojvodina, donela veoma važne bodove sa gostovanja Crvenoj zvezdi iz Novog Sada.

     

    radnički
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Već od samog starta utakmice, ekipa trenera Kandića i ovog puta je nametnula visok ritam igre, što je rezultovalo da nakon samo 19 minuta na semaforu stoji prednost od 2:0 u korist gostujuće ekipe. Golove za zrenjaninske crveno-crne postigli su Marko Kovačević i Nikola Krstinić.

     

    U ostaku utakmice, domaća ekipa je preuzela inicijativu, ali sve što je uspela da uradi jeste da sredinom drugog poluvremena smanji prednost Zrenjaninaca, golom Vojislava Balabanovića sa bele tačke.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon 9 odigranih kola, fudbaleri Radničkog su sakupili 12 bodova i nalaze se na sredini tabele. U sledećem kolu, u subotu, 21. oktobra, na stadionu kraj Skrobare, Radnički dočekuje fudbalere Mladosti iz Bačkog Jarka.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport