• Radnički bolji od Begeja, Vrščani slavili u Sakulama (Foto)

    I pored otkazivanja većine sportskih manifestacija u državi, fudbalska lopta je uspela da se u sredu, 22. jula, zakotrlja na nekoliko banatskih terena.   Iako većina klubova muči muku kako da organizuje pripremne utakmice, imajući u vidu da prvenstva u svim ligama treba uskoro da startuju, pojedini klubovi su uspeli da iznađu način i odigraju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički bolji od Begeja, Vrščani slavili u Sakulama (Foto)

    I pored otkazivanja većine sportskih manifestacija u državi, fudbalska lopta je uspela da se u sredu, 22. jula, zakotrlja na nekoliko banatskih terena.

     

    Iako većina klubova muči muku kako da organizuje pripremne utakmice, imajući u vidu da prvenstva u svim ligama treba uskoro da startuju, pojedini klubovi su uspeli da iznađu način i odigraju preko potrebne utakmice. To čine kako bi, na samo par nedelja pred start šampionata, uvideli u kakvoj su formi i na čemu treba poraditi u nastavku pripremnog perioda.

     

    OFK Begej (Žitište) – FK Radnički (Zrenjanin) 4:5 (poluvreme 0:4)

     

    Zrenjaninski crveno-crni odigrali su u Žitištu prijateljsku utakmicu protiv domaće ekipe OFK Begej. Po veoma toplom i sparnom vremenu, Radnički je odigrao odlično prvo poluvreme, u kojem su njegovi igrači čak četiri puta uspeli da zatresu mrežu Žitištana. To je omogućilo treneru gostujuće ekipe Predragu Kandiću da u drugom delu susreta priliku pruži većini rezervnih igrača. Otvorena igra na obe strane i novih pet golova, od toga čak četiri u mreži gostiju, obeležili su drugih četrdeset pet minuta.

     

    Pročitajte još: Životna lekcija za sva vremena: Linija koja razdvaja obične od samuraja

     

    Pogotke za Radnički postigli su Krstinić, Kovačević, Čigoja, Gajilović i Vukoje. S druge strane, u ekipi Begeja, u strelce su se upisali Golijan, Delić, Grbić i Barošević.

     

    fk borac - ofk vršac
    Detalj sa utakmice FK Borac – OFK Vršac (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    FK Borac (Sakule) – OFK Vršac 0:3 (poluvreme 0:1)

     

    Ekipa FK Borac iz Sakula je na lokalnom stadionu Sveti Nikola ugostila OFK Vršac. U sudaru dva srpskoligaša, mnogo bolje se snašla gostujuća ekipa, koja je slavila sa ubedljivih 0:3.

     

    Veoma loše izdanje domaće ekipe, bez konkretnih ideja u igri i, takođe, bez šuta u okvir gola protivnika za svih 90 minuta, obeležili su ovaj susret.

     

    S druge strane, Vrščani su se pokazali kao ozbiljna ekipa. Ovaj klub se sprema da u predstojećem šampionatu zaigra jednu od glavnih uloga u borbi za vrh tabele u Srpskoj ligi grupa Istok. Cilja i plasman u viši rang takmičenja. Organizovana igra od samog začetka svake akcije, preciznost u kontroli lopte na sredini terena, veoma čvrsta odbrana, kao i het trik Vojkana Sarajlina, omogućili su ekipi OFK Vršac da zabeleže ubedljivu pobedu od 0:3.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport