Sport YTOP

RAČUN U PLUSU, ALI PREDSTOJI BORBA ZA OPSTANAK

fudbal
Foto: Zoran Bogaroški

JAŠA TOMIĆ – Fudbalski klub Radnički 1911. iz Jaše Tomića u novu godinu je ušao sa 58.000 dinara na računu, obelodanio je predsednik kluba Mile Zarin.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Na redovnoj sednici Skupštine kluba Zarin je kazao da, iako je račun trenutno u plusu, Radničkom predstoji velika borba, a čak se postavlja i pitanje samog opstanka kluba, ukoliko se u dogledno vreme nešto ne promeni.

 

Predsednik Saveta Mesne zajednice Jaša Tomić Đorđe Guran je kazao da je klubu od samodoprinosa za 2017. godinu, i to još u junu, isplaćen kompletan iznos od 250.000 dinara, koliko mu i pripada, ali Zarin smatra da mesna zajednica mora više da pomogne. Jedna od ideja je i ponovno aktiviranje članarine za ljubitelja fudbala.

 

Kako prenosi portal NMR Info, posebno su za sve prisutne na sednici Skupštine kluba bili interesanti podaci koliko je svaki igrač primio novca, ali i saznanje da ti troškovi uveliko premašuju iznos svih ostalih troškova koje klub mora da izmiruje. To se odnosi na troškove treninga, putovanja na takmičenje, sudija i delegata, kao i na obaveze prema savezima.

 

Posebno su veliki troškovi održavanja terena, jer klub nema travokosačicu, a spominje se i da nema ni ekonoma.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz