• Prvi poraz: Sreća ovog puta nije bila naklonjena igračima SAS-a (Foto)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF Ivanjica 1:4 (poluvreme 0:1)   Sreća ovog puta nije bila naklonjena futsalerima zrenjaninskog SAS-a. Oni su u okviru 6. kola Druge lige Srbije, u petak, 23. oktobra, poraženi na parketu Kristalne dvorane od ekipe KMF Ivanjica rezultatom 1:4. Bio je ovo prvi poraz Zrenjaninaca u tekućem prvenstvu, nakon zabeležene dve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvi poraz: Sreća ovog puta nije bila naklonjena igračima SAS-a (Foto)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF Ivanjica 1:4 (poluvreme 0:1)

     

    Sreća ovog puta nije bila naklonjena futsalerima zrenjaninskog SAS-a. Oni su u okviru 6. kola Druge lige Srbije, u petak, 23. oktobra, poraženi na parketu Kristalne dvorane od ekipe KMF Ivanjica rezultatom 1:4. Bio je ovo prvi poraz Zrenjaninaca u tekućem prvenstvu, nakon zabeležene dve pobede i tri remija.

     

    Poveli su gosti u 14. minutu meča nakon kardinalne greške golmana domaćih Đure Rodića. Golman gostujuće ekipe, sa namerom da uposli nekog od svojih napadača, uputio je visoku loptu preko celog terena. Naizgled lak posao za Rodića, pretvorio se u noćnu moru. Umesto da lagano prihvati loptu u ruke, ona mu se izmigoljila i završila u mreži za 0:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Liderke na tabeli: Košarkašice Proletera ubeležile novu pobedu (Foto)

     

    Zrenjaninci su uspeli da izjednače u 24. minutu iz penala. Siguran sa linije šesterca bio je Aleksandar Tomin.

     

     

    Gosti iskoristili pad koncentracije futsalera SAS-a

     

    Veliki pad koncentracije domaće ekipe sredinom drugog poluvremena iskoristio je Gligorije Lišanin, koji je u razmaku od samo 45 sekundi uspeo dva puta da zatrese mrežu Rodića, te tako svoj tim dovede do prednosti od 1:3. Usledio je veliki broj neiskorišćenih šansi za izabranike Milivoja Batinice.

     

    Slađan Novković je u 30. minutu, sa udaljenosti od četiri metra, pogodio stativu, a odbitak ne koristi Jovan Runjevac, te njegov šut odlazi u gol aut. Nedeljko Šarenac je u 32. minutu sa udaljenosti od tri metra šutirao pravo u golmana gostiju. Ivan Vukoje dva minuta kasnije takođe pogađa stativu.

     

    U poslednja tri minuta zrenjaninska „Luda družina“ krenula je na sve ili ništa. Umesto golmana Rodića, na parket je ušao peti igrač. Bezuspešno su Zrenjaninci kružili oko protivničkog gola, da bi jednu grešku u napadu domaće ekipe iskoristio Ivanjičanin Vladan Stojković, te je u 38. minutu postavio konačnih 1:4.

     

    U narednom kolu, zrenjaninski SAS gostuje ekipi KMF Leskovac.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport