• Prvi poraz košarkašica zrenjaninskog Proletera u aktuelnoj sezoni

    ŽKK Vršac – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 76:63 (9:15, 13:21, 32:16, 22:11)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su prvi ovosezonski poraz. One su u okviru 5. kola Druge lige Srbije, na gostovanju u Vršcu, poražene rezultatom 76:63.   Iako su odlično odigrale prve dve deonice, izabranice Marka Marinkova su u nastavku meča doživele neshvatljiv pad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvi poraz košarkašica zrenjaninskog Proletera u aktuelnoj sezoni

    ŽKK Vršac – ŽKK Proleter 023 (Zrenjanin) 76:63 (9:15, 13:21, 32:16, 22:11)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera pretrpele su prvi ovosezonski poraz. One su u okviru 5. kola Druge lige Srbije, na gostovanju u Vršcu, poražene rezultatom 76:63.

     

    Iako su odlično odigrale prve dve deonice, izabranice Marka Marinkova su u nastavku meča doživele neshvatljiv pad u igri, pogotovo u odbrani, dozvolivši domaćim košarkašicama da u tom periodu ubace 54 poena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zaslužena pobeda: Sva tri seta pripala Klečankama (Foto)

     

    Najefikasnija u redovima Zrenjaninki bila je Tamara Jokić sa 18 postignutih poena. Jelena Bosnić je zabeležila 13, dok je Zorana Lambić upisala 10 poena.

     

    I pored ovog poraza, zrenjaninske crveno-bele su zadržale lidersku poziciju, sa sakupljenih 9 bodova. U narednom kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, košarkašice Proletera će na svom parketu dočekati ekipu ŽKK Sistem 2000 iz Smederevske Palanke.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport