• PRVENSTVO SRBIJE U DŽUDOU ZA MLAĐE PIONIRE (FOTO)

    ZRENJANIN – Zrenjaninska Kristalna dvorana je u subotu bila domaćin Prvenstva Srbije u džudou za mlađe pionire. Pošto je datum 28. oktobar određen za Svetski dan džudoa, Džudo savez Srbije je odlučio da centralnu manifestaciju priredi u našem gradu, a svoj deci, učesnicima državnog prvenstva, dodeljene su diplome.     Oko 350 dečaka i devojčica iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRVENSTVO SRBIJE U DŽUDOU ZA MLAĐE PIONIRE (FOTO)

    ZRENJANIN – Zrenjaninska Kristalna dvorana je u subotu bila domaćin Prvenstva Srbije u džudou za mlađe pionire. Pošto je datum 28. oktobar određen za Svetski dan džudoa, Džudo savez Srbije je odlučio da centralnu manifestaciju priredi u našem gradu, a svoj deci, učesnicima državnog prvenstva, dodeljene su diplome.

     

    džudo
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Oko 350 dečaka i devojčica iz cele Srbije, koji su se na prethodnim takmičenjima izborili za nastup, odmerilo je snage i borilo se za laskavu titulu prvaka države.

     

    Među najboljima se našlo i četvoro Zrenjaninaca, koji su ostvarili zapažene rezultate.

     

    džudo
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Milan Bulaja je uspeo da se domogne bronzane medalje, Nemanja Rajković je ostvario plasman na 5. mesto, Nemanja Ristić je zauzeo 7. mesto, dok je Damjan Popetru ostao bez plasmana. 

     

    Treba napomenuti da su Rajković, Ristić i Popetru dečaci koji su rođeni 2006. godine, tako da će oni i naredne sezone nastupati u konkurenciji mlađih pionira, kada treba očekivati njihov maksimum u ovim uzrasnim kategorijama.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport